Noutăți și comunicate

Concert BMB Tribut Bon Jovi in Hard Rock Cafe

26 noiembrie 2011
Concert BMB Tribut Bon Jovi in Hard Rock Cafe
Sambata, 26 noiembrie 2011, incepand cu ora 22.30 sunteti invitati la un Concert B.M.B - TRIBUT BON JOVI in Hard Rock Cafe.

Pretul unui bilet este de 40 de lei.

Hard Rock Cafe incheie seria concertelor tribut din acest an cu unul dintre cele mai asteptate evenimente: tribut Bon Jovi. "It's My Life", "Always" sau "Bed of Roses" cântate impecabil, rafale solo la fel de spectaculoase ca cele executate de însuși Richie Sambora și ceva din aerul de sex-simbol al lui Jon Bon Jovi - trupa italiană B.M.B. va aduce un tribut regilor rock-ului american într-un show "heavy-riffs-and-tons-of-drums" care va avea loc pe 26 noiembrie, de la ora 22.30.

Asemănarea cu starurile din New Jersey i-a adus trupei B.M.B un statut special în comunitățile fanilor Bon Jovi. "Sunt atât de buni încât uneori uiți că nu ești în fața originalului", au admis și cei mai fanatici dintre admiratorii lui Bon Jovi, în zeci de mesaje de adeziune scrise pe forumurile dedicate. După ce au fost primiți cu aplauze în cluburile din Italia, B.M.B va aduce la București un show energic, în cel mai clasic stil rock american.


Evenimente recomandate

Top