Noutăți și comunicate

Concert BENETONE Band in Mojo Club

2 septembrie 2010
Concert BENETONE Band in Mojo Club
Joi, 2 septembrie 2010, incepand cu orele 22:00, BENETONE Band revine in atentia publicului bucurestean in Mojo Club. La inceputul sezonului de toamna, Porro, Mircea, Alex si Thomas revin pe scena pentru a iti oferi o seara speciala de classic rock.

Adresa Mojo Club : Strada Gabroveni, Nr. 14, Bucuresti.
Pretul unui bilet este 15 RON, iar pentru a-ti rezerva un bilet la concert scrie-ne la benetone.band[at]gmail[com]com sau contacteaza-ne telefonic la 0720 034 031.


Deja te-ai obisnuit cu serile de exceptie marca BENETONE. De data aceasta te asteptam cu piese noi pregatite special pentru tine! Cu un repertoriu extins, pasiune si muzica rock de calitate, BENETONE Band promite o noapte incendiara! Ia-ti prietenii si vino si tu la eveniment!

Un eveniment Glow Events realizat cu sprijinul Mojo Music, 7 Seri, Zile si Nopti, stiumuzica.ro, muzicabuna.ro, afterparty.ro, metalfan, metropotam.ro, lumebuna.ro, inconcert.ro, musicchat.ro, thecity.ro, pubbing.ro, inoras.ro, studentie.ro, metalhead, diseara.ro, letsrock.ro, iconcert.ro, cefacemdiseara.ro, no3 si muzica360.ro.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top