Noutăți și comunicate

Concert BENETONE Band in Elephant Pub din Bucuresti

3 decembrie 2010
Concert BENETONE Band in Elephant Pub din Bucuresti
Vineri, 3 decembrie 2010, Porro, Mircea, Alex si Thomas, adica BENETONE Band, te invita incepand cu ora 22:00 sa sarbatoresti Sf. Nicolae in Elephant Pub.

Pretul unui bilet este 10 lei si poti rezerva bilete pentru tine si prietenii tai online la benetone[dot]band[at]gmail[dot]com sau telefonic la 0720 034 031.

Ai fost cuminte in anul ce a trecut? Cadou sau nuielusa? Urmeaza sa vedem impreuna la Elephant! Pentru ca mos Nicolae vine mai devreme anul acesta cu desaga plina de surprize si iti aduce o noapte de neuitat! Vino si tu alaturi de BENETONE Band ca sa traiesti the classic rock experience! De la AC/DC si Guns la Billy Idol si Dire Straits, vineri seara centrul vechi vibreaza pe ritmuri de classic rock marca BENETONE Band!

Si daca inca nu te-ai convins ca trebuie sa fii acolo, te asteptam la http://benetoneband.wordpress.com.

Un eveniment Glow Events realizat cu sprijinul Club Mojo, 7 Seri, Zile si Nopti, stiumuzica.ro, afterparty.ro, metalfan, metropotam.ro, lumebuna.ro, bestmusic.ro, inconcert.ro, musicchat.ro, thecity.ro, pubbing.ro, inoras.ro, studentie.ro, metalhead, diseara.ro, letsrock.ro, iconcert.ro, cefacemdiseara.ro, no3 si muzica360.ro.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top