Noutăți și comunicate

Concert BENETONE Band - The Classic Rock Experience in Spice Club

7 iunie 2013
Concert BENETONE Band - The Classic Rock Experience in Spice Club
Vineri, 07 iunie 2013, sunteți așteptați începând cu ora 23:00 la un concert al trupei BENETONE Band în Spice Club.

Prețul unui bilet este de 15 lei.

După ce au sărbătorit 3 ani de existență pe scenă, băieții de la BENETONE Band și-au propus să înceapă weekend-ul într-un mod incendiar în Spice Club. Vineri vi se pregătește un concert de classic rock susținut de carismatica trupa bucureșteană BENETONE! După ora 23:00 scena clubului de pe Calea Victoriei va fi animată de acorduri rock încărcate de pasiune și energie. Åži va fi sigur presărată și cu surprize! Din partea fanilor. Pentru că în caz că nu știați, nu am terminat cu aniversările! Vineri vom fi prezenți în număr cât mai mare să îl sărbătorim așa cum se cuvine pe Alex Porro, solistul trupei. Toată lumea are inclus în prețul intrării un shot aniversar, din partea casei. Doar trebuie să îi închinam măcar un pahar, nu?
Așadar, dacă ești un iubitor al muzicii live de calitate și un fan al rock-ului clasic, înseamnă că Spice Club (Calea Victoriei, nr. 21-23) este locul ideal în care îți dorești să fii vineri, 7 iunie 2013. "Summer of '69", "Money for Nothing", "Rebell Yell", "Sex on Fire" si "You Shook Me All Night Long" sunt doar câteva dintre melodiile pe care băieții de la BENETONE le vor cânta special pentru tine!

Te așteptăm alături de gașca de prieteni! Prețul unui bilet este 15 RON, iar rezervările pot fi făcute la numerele de telefon 0766.260.390 și 021.312.01.36. Let's rock this weekend!



Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top