Noutăți și comunicate

Concert Awake in Ageless Club

27 aprilie 2013
Concert Awake in Ageless Club
Sambata, 27 aprilie 2013, incepand cu ora 20:30, sunteti invitati la un concert Awake in Ageless Club.

Pretul unui bilet este de 25 lei (1 shot tequila inclus in bilet)

Prima și singura formație Tribut Dream Theater de la noi din țară! Este un grup format în martie 2012 din unii dintre cei mai buni artiști români la ora actuală, artiști care au găsit rock-ul progresiv compus de celebrul super-grup american, un motiv de a-și unii forțele și de-a le expune piesele într-un mod cât mai fidel și totodată, aparte.

În vara anului 2011, după ce au colaborat în cardul unor evenimente artistice, Cristi Gram (Phoenix) a descoperit una dintre cele mai bune voci rock feminine, în persoana Sabinei Abrudian, Sabina cântând în deschidere la un concert Phoenix în Timișoara, ulterior apărând pe scenă, ca invitat alături de legendarul grup. După ce au imprimat în studio câteva piese Dream Theater, extrem de grele în ceea ce privește partitura vocală, Sabina și Cristi au decis să expună și prietenilor încercarea lor, iar mai târziu și pe forumul chitaristului de la Dream Theater, John Petrucci. Toate postările au avut un feedback pozitiv și tot ce a părut la început o joacă, a devenit o ambiție și un scop serios de a face un grup tribut.

Așadar, în perioada decembrie 2011 - februarie 2012, a început căutarea celor mai potriviți instrumentiști pentru acest proiect, misiune extrem de grea așa cum și muzica creată de Dream Theater este extrem de pretențioasă, muzică ce are o plajă de exprimare extinsă la maxim. În acest sens au avut noroc 100% deoarece după o serie de telefoane bine direcționate, grupul are o componență perfectă:
Sabina Abrudian - voce;
Mihai Ardelean (Vița de Vie; M-Theory) - claviaturi;
Cristi Gram (Phoenix) - chitară;
"Lapi" Răzvan Lupu (Platonic Band, Krypton Reunion, Ștefan Bănica Jr., VH2, etc.) - tobe;
Vlady Sateanu (Sarmalele Reci) - bass.

Primul concert AWAKE a avut loc în septembrie 2012, la Festivalul Rock ''POSADA'' de la Câmpulung Muscel unde au impresionat, audiența fiind formată și din participanții la festival, majoritatea cântând piesele cuvânt cu cuvânt. Repertoriul ales de AWAKE e concentrat mai mult pe compozițiile anilor '90 ale celebrului grup. Veți auzi piese de pe ''Images & Words'', ''Awake'', ''Falling Into Infinity'', ''Scenes From A Memory'' și chiar de pe ''Octavarium''.

AWAKE este o raritate pe scenele românești așadar, dacă apreciați rock-ul progresiv nu ratați acest concert!

Rezervari: 0728.264.690
Ageless Club: Calea Serban Voda nr.213 (intersectia cu str. Cutitul de Argint), tramvai 1, autobuz 116, 323, metrou Tineretului sau Eroii Revolutiei
http://www.ageless.ro
E-mail: contact@ageless.ro
FB: facebook.com/ageless club


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top