Noutăți și comunicate

Concert Avenue - Live Cover Band in Wings Club

31 martie 2012
Concert Avenue - Live Cover Band in Wings ClubSambata, 31 martie 2012, trupa Avenue revine in Wings Club de la ora 21:00, cu acelasi show exploziv si revitalizant cu care ne-a obisnuit.

Pretul unui bilet este de 20 lei.
Adresa Wings Club : Strada Mihai Eminescu, Nr. 127, Bucuresti.

Avenue
http://www.trupaavenue.ro

CRISTI NISTOR - voce
OANA PUSCATU - voce
MARIUS MIREA - bas,voce
STEFAN ORFESCU - chitara, voce
ANDREI VASILACHE - clape
IONUT SERBANA - tobe

Trupa AVENUE a fost infiintata in anul 2004 sub numele Asha, an in care a aparut si primul album al trupei "ASHA...incepe" la Media Pro Music.

Din anul 2005 devine o trupa exclusiv de cover-uri si sustine peste 800 de concerte in majoritatea cluburilor de profil din Bucuresti si din tara, dar si la petreceri private si corporate. In anul 2005 canta la Kiev in cadrul manifestarilor dedicate Zilei Nationale a Romaniei iar in 2006 sunt prima trupa care canta in incinta Reichstag-ului german. In anul 2008 sunt invitati sa deschida concertul lui Paul Gilbert (Mr. Big) de la Bucuresti, precum si pe cel al legendarei trupe Scorpions de la Craiova.

In februrie 2011, Marius Mirea, Stefan Orfescu si Ionut Serbana coopteaza in formatie doi vocalisti de exceptie: Cristi Nistor si Oana Puscatu, precum si un instrumentist extraordinar la clape - Andrei Vasilache, schimband vechiul nume al trupei in AVENUE.

Cristi Nistor este una dintre cele mai bune voci tinere ale muzicii romanesti, are la activ multe premii castigate la festivaluri consacrate de muzica, printre care si Festivalul de la Mamaia si Cerbul de Aur. A devenit cunoscut cu piesa "Coji de portocale", precum si datorita compozitiilor personale pentru mai multi artisti.

Oana Puscatu a castigat in anul 2007 locul al II-lea la concursul Megastar iar in prezent este studenta la Academia Nationala de Teatru si Film.

In noua formula, AVENUE a avut deja mai multe concerte in cluburile din Bucuresti si din tara si aparitii la emisiunile "Atentie, se canta!"(TVR2), "Timpul Chitarelor"(TVR2), "Sala de repetitii"(Radio3Net), "Focus Monden"(Prima TV).


Sursa : Wings Club.



Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top