Noutăți și comunicate

Concert Astero si Rock Paper Scissors in Wings Club

24 februarie 2011
Concert Astero si Rock Paper Scissors in Wings Club
Joi, 24 februarie, ne vedem in Wings Club incepand cu ora 21:00 la concertul a doua trupe fresh si originale: Astero si Rock Paper Scissors.

Intrarea este libera.
Adresa Wings Club : Strada Mihai Eminescu, Nr. 127, Bucuresti.


Astero http://www.myspace.com/trupaastero

Headliner-ii serii Astero, sunt o trupa relativ noua in peisajul rock-ului alternativ romanesc, trupa apasand pentru prima data pedala de distors in mai 2009. De atunci, dat fiind faptul ca le place sa cante, le place ce canta si le place cand si altora le place ce canta, Astero au cantat in multe cluburi din Bucuresti si din tara, de fiecare data avand parte de o experienta extraordinara, pe care vor sa o repete de cat mai multe ori. Numele lor provine de la o anagrama a initialelor expresiei Emotional Range Of A Tea Spoon. Expresia e mai degraba ironica dat fiind specificul versurilor trupei, bazate mai mult pe introspectie si definirea sentimentelor si gandurilor proprii, decat pe descrierea evenimentelor exterioare; in acelasi timp aster inseamna stea in greaca, ceea ce spune multe despre asteptarile lor de la viitor.
Astero reusesc sa imbine in piese influente variate, din moment ce fiecare dintre membri (Jojo bass, Claudiu tobe, Laura voce, Vlad chitara) asculta genuri diferite de muzica, publicul percepandu-i ca pe o trupa melodioasa, originala si plina de energie.


Rock Paper Scissor
Rock Paper Scissors nu se incadreaza intr-un stil muzical anume. Generic spus, canta rock cu influente cat mai diverse, insa nu sunt genul de trupa care canta cover-uri, adaptari, sau care alege sa se dedice unui gen anume de muzica. Nu vor sa fie limitati de un tipar. Vor sa creeze un tipar numit Rock Paper Scissors, provocator tocmai prin faptul ca ii face sa gandeasca, sa simta si sa compuna cu urechile atente in toate directiile. Rock Paper Scissors pot multumi multe gusturi cu abordarea lor. Nimeni nu poate spune ca asculta un singur, unic, neschimbat gen de muzica. De aceea, Alex, Marin, Andrei si Voix lasa sunetele sa evolueze odata cu persoana lor. Pentru ei, asta este frumusetea muzicii!


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top