Noutăți și comunicate

Concert Astero si Flesh Rodeo in Panic Club din Bucuresti

22 martie 2013
Concert Astero si Flesh Rodeo in Panic Club din Bucuresti
Vineri, 22 martie 2013, sunteți invitați de la ora 21:00 la un concert al trupelor Astero și Flesh Rodeo în Panic Club.

Prețul unui bilet este de 10 lei.



Astero


Cu Florin la voce, Alex la bass, Vlad la chitara si Claudiu la tobe, Astero este o combinție proaspata, originala si melodioasa de rock alternativ, cu influențe nu-metal, stoner si post-grunge.

Au concertat alaturi de Alternosfera (Virgula Tour), OCS (Marea Cautare), Luna Amara si White Walls si au participat la festivaluri precum Bucovina Rock Castle, Posada Rock.

Trupa, infiintata in 2009 are la activ albumul "Voi, noi si maimutele" si EP-ul " Visele nu mai ajung", "Ne place sa cantam, ne place ce cantam si ne place cand si altora le place ce cantam", declara, la unison, membrii trupei.

Numele trupei Astero provine de la o anagrama a initialelor expresiei Emotional Range Of A Tea Spoon. Expresia este ironica, dat fiind specificul versurilor trupei, bazate mai degraba pe definirea sentimentelor si gandurilor proprii, decat pe descrierea evenimentelor exterioare.


Pt 2013 Astero pregateste lansarea celui de al doilea album: Circles.
Astero poate fi urmarită pe canalul său http://www.myspace.com/trupaastero și regăsită pe pagina de http://www.facebook.com/pages/Astero/147283105309829



Flesh Rodeo

Flesh Rodeo este o formatie de alternative metal din Bucuresti, alcatuita din Radu Ursoiu (voce), Andrei Bratu (chitara), Alexandru Zamfir (chitara), Adrian Iosif (bas) si Bogdan Horodnic (tobe). Bazele trupei au fost puse inca din 2008 dar line-up-ul s-a definitivat de abia la sfarsitul anului 2010, primul concert fiind sustinut in luna martie a anului urmator. Teodor Antim, primul basist Flesh Rodeo, a parasit trupa in 2012, fiind inlocuit la scurt timp de Adrian Iosif, membru si in formatia Tragic.

Pana in prezent, formatia a sustinut 40 de concerte, alaturi de nume precum Luna Amara, White Walls, Alternativ Quartet, Coma, Implant Pentru Refuz, Karma To Burn sau Point Blank. Printre acestea s-au numarat aparitii in cadrul evenimentelor: "B'estfest" (scena "Fabrica de Rock", 2012), "Conventia Internationale de Tatuaje" (Turbohalle, 2012), "The White Rabbit and The Black Magic" (Sala Polivalenta, 2012) sau "Nicusor Dan Experience" (Arenele Romane, 2012). Tot in 2012, formatia a ajuns pana in finala concursului "Trofeul Club A - Avanpost Rock".

In 2013, Flesh Rodeo va lansa primul album de studio, intitulat "Tellurium-128", inregistrat la Next Dog Studio, alaturi de Marius Costache.

http://www.facebook.com/fleshrodeo



Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top