Noutăți și comunicate

Concert Astero in Expirat & OtherSide Club

9 octombrie 2013
Concert Astero in Expirat & OtherSide Club
Miercuri, 09 octombrie 2013, sunteți invitați începând cu ora 22:00 la un concert al trupei Astero în Expirat&OtherSide Club.

Din octombrie deschidem Expiratul de miercuri și dăm startul noului sezon de Alternativa - seara care îți aduce pe scena din Brezoianu 4, săptămânal, trupe locale consacrate și newcomeri pe care e musai să-i asculți.

Prima ediție din colecția nouă de live-uri se întâmplă miercuri pe 9 octombrie, cu ASTERO, în concert.

După concert: Alt. Rock, Indie Rock, Indie Pop, Ska Punk, Grunge, Post-Grunge, Britpop, Shoegazing, Post-Punk Revival, Rap Core, Alternative Metal și Sludge, acordate la ce se întâmplă pe scena, de la Åžtefan.

Mai multe detalii gasiti la https://www.facebook.com/events/342903035846063



Astero vine de la expresia "emotional range of a tea spoon", iar accentul e pe "a", nu pe "e".

Au apărut prima dată pe o scenă prin 2008-2009, fără să știe foarte bine ce fac, ce vor să cânte și unde vor să ajungă, ca orice altă trupă nouă.

Sound-ul, substanța și personalitatea au venit în timp, după multe concerte, multă muncă și multe hopuri obligatorii pentru orice formație: schimbări de membri, de săli, de scule și de stil. S-au reinventat de câte ori a fost necesar, până au ajuns la formula actuală, câștigătoare: Florin la voce, Claudiu la tobe, Alex la bas și Vlad la chitară.

Întreaga existență a trupei a fost marcată de o singură frază cu rol de motto: "Ne place să cântăm, ne place ce cântăm și ne place când și altora le place ce cântăm". O frază care i-a încurajat să meargă mereu mai departe, să lanseze un album: "Voi, Noi și Maimuțele" (2010), un EP: "Visele Nu Mai Ajung" (2011) și care le-a adus prezențe pe scena Peninsula / Felsziget, la Bucovina Rock Castle, în cadrul festivalului Femei Pe Mătăsari sau în cluburi din capitală, alături de Luna Amară, OCS, Grimus sau Roadkill Soda, printre alții.

Dupa mai bine de 4 ani de activitate, Astero se pregătesc de lansarea unui nou album în 2013 și vin la o cântare în premieră la Alternativa, miercuri pe 9 octombrie, în Expirat.

http://www.astero.ro x http://www.facebook.com/pages/Astero/147283105309829 x http://www.youtube.com/trupaastero

Ora: 22:00
Happy Hours: 20:00-23:00 - King Size Drinks
http://www.expirat.org x http://www.facebook.com/expirat.otherside


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top