Noutăți și comunicate

Concert Ashaena, Carpatica si An Theos la Metal Nights at Ageless Club

3 iunie 2012
Concert Ashaena, Carpatica si An Theos la Metal Nights at Ageless Club
Duminică, 3 iunie 2012, Ageless Club, MetalSupport, GBOB și Rusidava Management va invită de la ora 19:00 la un nou concert de metal, de acesta data cu trupele Asahena, Carpatica si An Theos.


Ashaena (heathen / pagan metal - http://www.facebook.com/AshaenaBand)

Ashaena a luat fiinta in iunie 2006. Tot timpul sunetul Ashaena a vrut să fie aproape de folclor. Dacă vă întrebați ce înseamnă Ashaena, acesta a fost numele Mării Negre, folosit de daci, în sensul de "albastru închis", "misterios", "profund". Ashaena canta metal moldovenesc păgân, cu o multime de influente luate din mitologia românească, folclor și istoria antică. În februarie 2008, Ashaena a intrat în studiourile "Negura Music" din Timișoara. Trupa a inregistrat primul album oficial numit "Cei Nascuti Din Pamant". Albumul are nouă piese și nouă interludii. Prin muzica sa, Ashaena încearcă să onoreze si sa laude memoria strămoșilor noștri, să promoveze și să apere tradițiile și folclorul românesc și sa-i păstreze vii în inimile oamenilor pe cei care și-au dat viața pentru acest pământ.


Carpatica (pagan black metal - http://www.facebook.com/carpatica)

Carpatica este una dintre putinele trupe romanesti care încă încearcă să promoveze obiceiurile din trecut și mitologia în versuri. Trupa s-a format la începutul anului 2009 la București. Primul concert al trupei a fost la Ost Mountain Fest, in deschiderea Belphegor, Ava Inferi, Negura Bunget etc, Trupa s-a confruntat cu anumite modificări, rămanand într-o formulă de șapte, combinand instrumentele tradiționale din metal cum ar fi chitara, tobe, etc, cu instrumente precum vioara, flaut și instrumente tradiționale românești, caval, tulnic. Anul 2011 a adus pentru Carpatica, în afară de concerte de club locale, două tururi cu Negura Bunget și înregistrarea albumului de debut intitulat "La Capatul Vremii". Albumul are o varietate de invitati, cum ar fi Ageru Pamantului ex-vocalist Negura Bunget, Inia Dinia clape Negura Bunget și Dumitru Palagniuc la flaut.


An Theos (epic folk metal - https://http://www.facebook.com/AnTheosBand)

An Theos s-a infiintat in primavara anului 2010, stilul abordat fiind epic-folk-metal. Trupa sustine concerte atat acustice, cat si amplificate, varietatea instrumentelor fiind un atuu in compozitiile acesteia. Formatia a urcat pe scena mai multor cluburi bucurestene, la sfarsitul acestui an fiind preconizata aparitia primului album.
Componenta:
Silvia - female vocal
Florin - male vocal/tulnic/dramba
Simona - violin
Daniel - keyboards
Gabi - solo guitar
Dan - rhythm guitar
Seba - bass
Gomez - drums


Evenimentul va beneficia de stand merchandise al trupelor participante + Fabrica de Broderii + Rusidava Management (Interitus Dei, Ka Gaia An, Psychogod). De asemenea, puteti achizitiona abonamente la ARTMANIA FESTIVAL la pretul promotional de 80 lei. Pagina oficiala a evenimentului: https://http://www.facebook.com/events/349205418479783


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top