Noutăți și comunicate

Concert Arch Enemy si Jinjer la Bucuresti: Program si Reguli de acces

4 septembrie 2017
Concert Arch Enemy si Jinjer la Bucuresti: Program si Reguli de acces
ARCH ENEMY si Jinjer vor concerta la Club Quantic pe scena Open Air pe 20 septembrie 2017 ! Concertul face parte din turneul "Will To Power" care ajunge si la Bucuresti.

Arch Enemy, formatia suedeza de melodic death metal, activeaza de aproape doua decenii in scena metalului european, oferind publicului noua albume de studio ce au devenit materiale de referinta ale genului.

De celalta parte, Jinjer si-a castigat in scurt timp titlul de cea mai buna trupa de metal din Ucraina. Cu influente precum Lamb of God, Pantera, Gojira, Killswitch Engage, Death sau Chimaira, Jinjer abordeaza un mix inteligent de progressive si groove metal impodobit cu elemente funk, raggae si jazz.

BILETE

Biletele se gasesc in format electronic pe http://www.iabilet.ro, in reteaua fizica http://www.iabilet.ro/retea adica in Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (program 18:00 - 22:00) Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara si la intrare in ziua evenimentului.

In ziua evenimentului, la intrare, biletele pentru Acces General vor avea pretul de 100 de lei.

PROGRAM

19:00 - Acces Public
19:30 - 20:15 - JINJER
20:45 - 22:15 - ARCH ENEMY


REGULI DE ACCES

Accesul in zona de concert Opean Air Quantic se va face cu incepere de la ora 19:00 iar concertele incep la ora 19:30.

Accesul va fi permis pana la finalul concertului, astfel puteti veni la orice ora doriti sa va vedeti trupele preferate.

Intrarea in club se face dinspre Soseaua Grozavesti, iar accesul in perimetrul evenimentului se face prin interiorul clubului si este permis doar in baza unui bilet valid. Posesorii de bilete Golden Circle vor primi cate o bratara speciala cu care vor intra in zona dedicata. Posesorii de bilete Acces General nu vor primi bratara. Avand in vedere ca show-ul va fi in spatiu Open Air, fumatul va fi permis in zona de concert.

Accesul minorilor, inclusiv cei sub 14 ani, este permis pe baza de bilet si doar daca acestia sunt insotiti de unul dintre parinti, posesor al unui bilet valid. De asemenea, organizatorii recomanda, pentru a inlatura orice dubii, prezentarea la intrare a unui act doveditor al varstei copilului (copie). Va recomandam sa aduceti casti speciale pentru protectia auzului copilului. Volumul puternic poate afecta auzul celor mici.

Accesul in zona Golden Circle din fata scenei se face pe baza de bratara care va fi pusa la intrare.

Normele de siguranta le gasiti mai jos.


INFORMATII UTILE

Este interzis in zona de concert:

- accesul cu arme sau obiecte periculoase

- accesul cu alcool sau alte bauturi si alimente din exteriorul locatiei.

- accesul cu materiale inflamabile, canistre pe gaz sau masini de gatit de orice fel

- aparate foto profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detasabil)

- aparate de inregistrare audio-video profesionale sau semi-profesionale.

De asemenea va rugam sa lasati animalele de companie acasa. Nu vor fi puse la dispozitie zone pentru depozitarea obiectelor de valoare dar ne bazam pe buna educatie si bunul simt al participantilor la concert.

Vanzarea de produse nu se va face pe jetoane ci cu bani cash. Va rugam sa solicitati bonul fiscal.

Clubul dispune de garderoba.


HARTA LOCATIE

(2) ConcertArchEnemysiJinjerla..._8dW8GsehE.jpg

OBLIGATIILE PUBLICULUI

-sa respecte masurile de aparare impotriva incendiilor din incinta clubului Quantic

-sa nu introduca sau sa nu incerce introducerea in incinta de faclii, artificii, petarde, torte, recipiente, materiale incendiare ori fumigene, substante toxice, substante iritant-lacrimogene sau cu efect paralizant (ori alte asemenea materiale, substante sau obiecte), obiecte artizanale si de distractie, pe baza de amestecuri pirotehnice, artificii din categoria "obiecte zburatoare luminoase", pocnitori ori altele asemenea ce pot favoriza producerea si propagarea incendiilor;

-sa nu aduca in stare de neutilizare, indiferent de mod, semnele, afisele, marcajele sau altele asemenea, destinate apararii impotriva incendiilor aflate in incinta

-sa nu aduca in stare de neutilizare, indiferent de mod, mijloacele tehnice de aparare impotriva incendiilor aflate in incinta;

-publicului ii este interzis sa dezlipeasca sau sa distruga reclamele, anunturile si afisele expuse de organizator in incinta clubului, precum si sa deterioreze, sa ridice sau sa mute semnele ori indicatoarele amplasate de organizator, pentru facilitarea accesului in incinta, a evacuarii persoanelor, a interventiei in situatii de urgenta sau a celor care semnaleaza existenta unui pericol pentru viata persoanelor;

-sa fumeze numai in locurile fara pericol de incendiu, special amenajate si marcate (adica in exteriorul locatiei)

Un eveniment METALHEAD powered by ROCK FM


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top