Noutăți și comunicate

Concert Anneke Van Giersbergen la The Silver Church Club

27 noiembrie 2013
Concert Anneke Van Giersbergen la The Silver Church Club
Anneke Van Giersbergen revine la The Silver Church Club pentru a prezenta publicului din România cel mai recent album al său: "DRIVE".

Pe 27 noiembrie 2013, The Silver Church Club te invită la o seară memorabilă pentru toți fanii muzicii rock și nu numai, pentru că Anneke Van Giersbergen revine în România pentru un concert excepțional.

Frumoasa olandeză Anneke ajunge în București în cadrul turneului european ce urmează lansării celui mai recent album, "Drive", din care putem asculta deja noul single, "We Live On".

http://youtu.be/TMSRPlQS4fY

Anneke promite pentru seara de 27 noiembrie 2013 un show complet cu un setlist plin de piese atât de pe noul album, dar și piese vechi din care nu vor lipsi cele din perioada în care a activat alături de The Gathering, trupa prin care a devenit celebră între anii 1994 și 2007 și nici melodiile lansate sub titulatura Agua di Annique (2007 - 2010), un proiect solo în care a activat alături de soțul său și tobarul trupei, Rob Snijders.

Născută în anul 1973 în Sint-Michielgestel, Olanda, Anneke van Giersbergen s-a făcut cunoscută mondial ca vocea formației de progressive metal The Gathering, alături de care a înregistrat 6 albume de studio. După ce a părăsit acest grup în anul 2007, alături de soțul ei Rob Snijders alcătuiește Agua di Annique (2007 - 2010). A mai colaborat cu nume mari din muzica internațională, precum Within Temptation, Devin Townsend, Anathema, Moonspell sau Napalm Death.

Mai multe detalii:
http://http://www.annekevangiersbergen.com/
http://www.gathering.nl/

Bilete se pot achiziționa în presale la prețul unic de 40 de lei atât online pe http://www.eventim.ro/, http://www.myticket.ro/, http://www.iabilet.ro/, http://www.metalhead.ro/bilete, cât și prin rețeaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librăriile Humanitas, librăriile Cărturești) și magazinele Diverta. În seara evenimentului, prețul unui bilet este de 60 de lei.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top