Noutăți și comunicate

Concert Anneke Van Giersbergen in club The Silver Church

22 aprilie 2012
Concert Anneke Van Giersbergen in club The Silver Church
Duminică, 22 aprilie 2012, Anneke Van Giersbergen, vocea consacrată a celebrului grup olandez The Gathering, va susține un concert special în club The Silver Church din București.

Considerată drept una din cele mai importante voci feminine ale scenei rock / metal internaționale, Anneke ajunge la București pentru un concert exclusiv în care artista va prezenta un show de 90 de minute în care vor fi incluse atât piese de pe albumele solo cât și compoziții din era The Gathering și chiar celebra colaborare cu muzicianul și producătorul canadian Devin Townsend.

Anneke a început să cânte la varsta de 7 ani iar la 12 ani debuta în corul școlii pentru ca după câțiva ani să formeze prima ei trupă de rock. Primul succes local l-a cunoscut alături de Bad Breath, grup ce îmbina muzica bluez cu jazz, folk și funk.

S-a alăturat formației The Gathering în 1994 alături de care a cunoscut succesul internațional iar albume precum Mandylion, Nightime Birds sau How to measure a planet? rămân și în acest moment discuri etalon în scena rock / metal, obținând vânzări record de sute de mii de exemplare.

Anneke a decis să părăsească The Gathering în 2007 pentru a lansa un nou proiect intitulat Agua de Annique. În toată cariera sa, artista a bifat colaborări inedite cu Lawn, Farmer Boys, Ayreon, Napalm Death, Novembers Doom, Moonspell, Globus, Arjen Anthony Lucassen, Giant Squid, Devin Townsend, Anathema și Within Temptation.


Artista este considerată una din cele mai versatile voci ale momentului, muzica sa pornind de la forme pure ale genului metal și ajungând astazi la un alternative rock de calitate în care putem găsi cu usurință influențe din genuri muzicale diverse.

Anneke van Giersbergen va concerta la Bucuresti alături de trei muzicieni olandezi cunoscuți pentru activitatea în Garcia Plays Kyuss și Celestial Season. Printre ei se numără și Rob Snijders, soțul artistei.

2-ConcertAnnekeVanGiersbergen_64880.jpg

Cu o cariera activă de aproape 20 de ani, timp în care a înregistrat 20 de materiale discografice, concertul Anneke van Giersbergen la București se va dovedi cu siguranță o experiență inedită și în același timp o seară memorabilă pentru fanii muzicii rock.
http://www.annekevangiersbergen.com

Biletele sunt disponibile la următoarele prețuri:
60 Ron - achiziționate înainte de concert
80 Ron - la intrarea în locația concetului.

Biletele sunt disponibile exclusiv în rețeaua BILETOO.RO, la casieria Splii Palatului, Librpriile Adevprul din București și din toată țara, Librăria Eminescu, Magazinul Victoria - Midola Music, Muzica Store, Palatul Național al Copiilor, Magazinul Unirea (intrarea de lângă McDonald's) și la stația de metrou Unirii 1.

În țară biletele se pot găsi la magazinele Flanco și librăriile Adevărul.

Concertul Anneke Van Giersbergen la București este un eveniment organizat de Cavalleria Events și Mighty Owl Productions.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top