Noutăți și comunicate

Concert Anneke Van Giersberegn (The Gathering) si Arjen Lucassen (Ayreon) la Hard Rock Cafe

19 februarie 2015
Concert Anneke Van Giersberegn (The Gathering) si Arjen Lucassen (Ayreon) la Hard Rock Cafe
Joi, 19 februarie 2015, două voci de referință ale scenei rock internaționale se reunesc pe scena de la Hard Rock Cafe: Anneke Van Giersbergen si Arjen Lucassen, care aduc la București showul acustic "The Gentle Storm"! Vino să te delectezi cu o producție exclusivistă, ce include un recital solo al îndrăgitei Anneke și un segment în care fosta voce The Gathering și solistul Ayreon vor cânta în duet!

Showul din Hard Rock Cafe face parte din turneul ce pregătește ieșirea pe piață a albumului "The Diary", a carui lansare este programată pe 23 martie 2015.



Deschizător de drumuri și personaj fermecător pe scena metalului melodic, Anneke a declarat: "Sunt foarte fericită că Arjen a fost de acord să mi se alăture în aceste showuri acustice. Voi cânta un set solo, iar la jumătatea showului, Arjen mi se va alătura pe scena. Vom cânta și niste melodii clasice Ayreon, alături de multe piese în premieră, ce se vor regăsi pe noul album. Va fi o oportunitate unică să ne vedeți cântând împreună și abia aștept să împart scena cu Arjen"

Albumul "The Diary", la care Anneke și Arjen lucrează împreună, va fi o producție epică, pe măsura numelui Ayreon, și va cuprinde două Cd-uri, primul cu variantele metal ale pieselor, iar al doilea cu aranjamente orchestrale mai domoale. Se zvonește că Anneke va reveni în spatele chitării electrice iar, abordarea vocală va reaminti de "Mandylion", album mult apreciat din discografia The Gathering.

Anneke vine la București cu câteva luni înainte de apariția la festivalul Metalhead Meeting 2015 cu The Sirens, formulă în care le are alături pe Kari Rueslåtten și Liv Kristine Espenaes Krull.



Hard Rock Cafe București - Sos. Kiseleff, Nr. 32, Parcul Herastrau
http://www.hardrock.com/bucharest


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top