Noutăți și comunicate

Concert Alternosfera, Synops si Changing Skins in Safe House din Bucuresti - amanat

16 februarie 2012
Concert Alternosfera, Synops si Changing Skins in Safe House din Bucuresti - amanat
Acest concert a fost amanat. Citeste mai multe despre amanarea concertului.

Joi, 16 februarie 2012, Tuborg Sound și Rock Events vă invită în Safe House din BUCUREÅžTI la un concert Alternosfera, Synops și Changing Skins. Concertul face parte din turneul de lansare a noului album VIRGULA, al binecunoscutei formații din Republica Moldova, Alternosfera, un turneu de concerte incendiare în cele mai mari cluburi din țară.

Dupa ce și-a scris Wamintirile din "Orașul 511 " și a vrut să pună punct cu "Visători cu plumb în ochi " sau ultima scrisoare pentru femeia nordică" perioadei romantismului liric în creația sa, ALTERNOSFERA anunță lansarea albumului VIRGULA, cel de-al treilea album al formației din Republica Moldova.

În susținerea albumului pe 1 februarie 2012, va fi lansat videoclipul piesei "Aruncă-mi ". Un alt videoclip se află în pregătire și urmează a fi o surpriză pentru ascultătorii fideli. De asemenea, în perioada imediat următoare, fanii formației se vor bucura de înregistrările live a șapte piese din album, primele doua deja fiind disponibile pe canalul official al formației pe youtube(Muta, Doua Eve ).

În prezent componența formației este:
- Marcel Bostan - Voce, Clape (fondator, 1999 - prezent)
- Eugen Berdea - Tobe
- Victor Coșparmac - Chitară Bass
- Marin Nicoară - Chitară, Clape (ianuarie, 1999 - prezent)
- Sergiu Aladin - Chitară, Clape

Dacă în primii ani de existență formația își căuta tematica și stilul, experimentând cu diverse instrumente, acumulează experiență înregistrând primele demo-uri. Schimbând, de-a lungul timpului atat componența cat si direcția muzicală, trupa a ajuns la maturitate, avand un stil propriu, inconfundabil.

Sursa : Alternosfera
http://www.facebook.com/Alternosfera


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top