Noutăți și comunicate

Concert Alithia in Club Control din Bucuresti

3 mai 2014
Concert Alithia in Club Control din Bucuresti
Sambata, 3 mai 2014, sunteti invitati de la ora 21:00 in Club Control la un concert Alithia (astral space core
/ Australia).

Fb event.
Adresa Sala Berlin / Club Control : Str. Constantin Mille, nr. 4, Bucuresti
http://www.facebook.com/clubcontrol



Originara din Melbourne, AlithiA a fost infiintata in 2004. Incadrandu-se printre cele mai bune trupe asutraliene de progressive, post-rock si psychedelic rock, Alithia au lansat 2 EP-uri "˜The Rising' (2008), "˜A Realm O Null' (2011), au colindat meleagurile natale in repetate randuri in perioada 2011-2013 si s-au mai lansat intr-un turneu european in 2012 care i-a purtat in 16 orase din 8 tari, in care au performay si alaturi de alte nume interesante ale scenei muzicale est europene precum Tides from Nebula (PL), Sonar (HU), Kayno Yesno Slonce (BG).

Tot in cadrul acestui turneu, Alithia a inregistrat albumul de debut in Budapesta, intr-unul dintre cele mai prestigioase studiouri din Europa centrala: "˜Metropol Studios'.

Albumul 'To the Edge of Time' a carui lansare a fost programata pentru martie 2014, a fost produs de Sandor Daniel si s-a bucurat de participarea unor invitati internationali speciali precum MC Illspokinn din New York, violonista Matisz Flora, Undos din trupa ungureasca de art-rock Grand Mexican Warlock si frontman-ul Lőcsei Bence (ex-Poison din Marvel/Exe).

Alithia au mai impartit scena cu trupe precum Sleepmakeswaves, Jerrico, The Red Paintings, Breaking Orbit, Mushroom Giant, Voyager, Greenthief si multi altii.

AlithiA's music is being dubbed as "˜ASTRAL SPACE CORE'.
More than simply a genre or musical tag, ASTRAL SPACE CORE.
More than just words and musical strokes, ASTRAL SPACE CORE reflects a philosophy to embrace the exploration of the unlimited possibilities of the mind.`

1-Concert_Alithia_in_Club_Contro_OBid7nLqIZ.jpg

Mai multe detalii despre Alithia gasiti la
https://www.facebook.com/alithiaband
http://www.reverbnation.com/alithia
https://www.youtube.com/user/alithiamusic


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top