Noutăți și comunicate

Concert Alina Manole la Sala Teatrelli din Bucuresti

6 august 2014
Concert Alina Manole la Sala Teatrelli din Bucuresti
Miercuri, 6 august 2014, de la ora 20:00, sunteti asteptati la un concert Alina Manole la sala Teatrelli din Piata Lahovari - Bucuresti. "Fericirea nu înseamnă concediu în Rai"...dar momente frumoase în Bucureștiul de vară pot fi trăite, în modul cel mai concret cu putință, la concertul Alinei Manole ce va avea loc pe 6 august, la sala Teatrelli din Piața Lahovari.

Cu un stil inconfundabil, cântînd cu delicatețe sau ironie despre iubiri ascunse, amanți și alte...jucării, Alina Manole nu se încadrează într-o etichetă muzicală certă. E jazz, indie, folk, blues - un mix pe care-l aduce pe scenă împreună cu muzicieni minunați: Raul Kușak (pian), Claudiu Purcărin (tobe), Dan Nicolau (trompetă), Adrian Flautistu (contrabas).
Concertul de miercuri, 6 august, poartă numele celui mai nou dintre albumele Alinei, "Fericirea de Luni", lansat la începutul lunii iunie. Pentru cine nu știe încă atmosfera specială a concertelor "fetei cu Luna Pătrată"* le spunem doar atât: veniți să auziți propriile adevăruri pe care nu le-ați mărturisit nimănui, într-o poveste muzicală fascinantă, cu rol pe alocuri terapeutic.
Alina Manole este Muzică și Stare.

Biletele pentru concert au fost puse în vânzare la sala Teatrelli (Piața Lahovari, 7) și prin rețeaua Eventim (http://www.eventim.ro/ro/bilete/fericirea-de-luni-bucuresti-teatrelli-367854/event.html). Concertul va începe la ora 20:00!

Pagina de facebook a artistei: http://facebook.com/AlinaManoleOficial
Website: http://www.alinamanole.ro
Blog: blog.alinamanole.ro
Albumele Alinei pot fi cumpărate în format electronic prin Bestmusic (http://www.bestmusic.ro/shop/)
În format fizic, albumele Dragoste în 3 și Fericirea de Luni pot fi cumpărate prin Niche Records: http://http://www.nicherecords.ro/discografie/alina-manole.html

Fragmente muzicale:
Fericirea de Luni:
http://www.youtube.com/watch?v=X6TV1QUNc1I

Fix în seara asta (live, Garantat 100%, martie 2014):
http://www.youtube.com/watch?v=bV0T-qUiZhE

De 30 de ani (live, Teatrelli, februarie 2014):
http://www.youtube.com/watch?v=LyaM9MYiK6s


*"Luna Pătrată" este primul album al artistei, apărut în 2009, urmat de "Dragoste în 3", în 2011. Ambele albume au primit premii importante ale industriei muzicale.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top