Noutăți și comunicate

Concert Alina Manole in Clubul Taranului din Bucuresti

17 decembrie 2011
Concert Alina Manole in Clubul Taranului din Bucuresti
Sambata, 17 decembrie 2011, incepand cu ora 21:00 sunteti invitati la un concert "Dragoste in 3" de Alina Manole in Clubul Taranului din bucuresti.

"Craciunul nu este egalat de nicio alta sarbatoare cand vine vorba de emotii. Poate si pentru ca in perioada de Craciun las copilul-Alina sa iasa la joaca, sa fure nuci din cuptor, sa guste din coca buna de cozonac, sa stea pana tarziu ca sa il astepte pe Mosu' si toate astea ignorand adultul care e obosit si mai are inca multe planuri de realizat. Anul trecut, in cadrul concertului de sarbatori am adus la Clubul Taranului chiar pe Mos Craciun si am avut bucuria sa-i vad pe oamenii mari veniti sa ne asculte transformandu-se la randul lor in copii. Anul acesta sper sa-l conving din nou pe Mosu' sa vina pentru o vorba buna si o urare de frumos" - Alina Manole

Pe scena, alaturi de Alina Manole vor canta Adrian Cristescu (clape), Tudor Olaru (bas) si Dan Nicolau (trompeta).

Multumim tuturor partenerilor media care promoveaza evenimentele MHO Music si concertele Alinei Manole: Let's Rock, Hotnews, Jurnalul National, port.ro, 4arte.ro, The Gig, Foreverfolk, Metalhead, BestMusic, muzicabuna.ro, Metropotam, iconcert.ro, Flipflop, Folkblog, Psihologul Muzical (RRA), Top Romanesc.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top