Noutăți și comunicate

Concert Alina Manole - Necantate

16 mai 2015
Concert Alina Manole - Necantate
Alina Manole este o exceptie in sine de la reteta muzicala a artistilor de-acum. Nu canta despre Dragostea perfecta, concertele din spatele usilor inchise sunt povestite apoi, din om in om, ca un secret magic, se plimba in voie prin vietile celor care o asculta si vindeca pe cat poate urmele iubirilor reale sau inchide in cutii amintiri cu amanti si relatii interzise.

Revenirea sa pe scena, dupa ani petrecuti in "regimuri corporatiste" a insemnat, in urma cu 9 ani, o redefinire de drum de viata. Poate si de aceea muzica ei este de esenta tare, concentrata, adanca. Prin cele 3 albume de pana acum a definit un stil muzical cu amprenta puternica. si, cel mai important, ce se aude in live nu difera de ce se aude inregistrat. Cu un plus remarcabil de joaca, de contur, de personalitate, de farmec, pe care il are fiecare aparitie scenica.

Alina Manole nu canta de una singura pentru ca a decis, demult, ca muzica ei trebuie sa ajunga la spectator asa cum o are in minte atunci cand o scrie: cu detalii instrumentale, cu pasaje de trompeta sau de pian, cu stopuri si poze, cu constructii de stare. In aceste conditii, o parte dintre piesele pe care le scrie stau cuminti si asteapta de ani de zile Intalnirea cu publicul.

Era de asteptat sa existe o exceptie a exceptiei. Este anuntata, ca intentie/gand, in fiecare an, pe blogul ei personal. Intre timp se aduna foarte multe concerte standard sau spectacole Joia Pacatosilor.

Pe 16 mai 2015 insa, asteptarea Necantatelor ia sfarsit.

Alina Manole ii invita pe cei care doresc sa participe la un concert simplu, de exceptie in modul cel mai concret al cuvantului, sa vina pe 16 mai in sala Teatrelli din Bucuresti. Intimitatea unei astfel de aparitii este prea rara - asta spun cei care au auzit-o, de mai aproape, cantand singura sau testand formule de cantece inainte de aparitiile oficiale.

Ma simt de parca sunt o pustoaica ce face o pozna - scrie artista pe contul ei de facebook. Intre femme fatale si adolescenta, Alina Manole are povesti magice de impartit, de fiecare data surprinzatoare...

Intalnirea este programata pentru ora 20:00, iar accesul se face pe baza de bilet ce poate fi cumparat direct la sala Teatrelli din Piata Lahovari sau prin Eventim (in format electronic sau prin posta).

http://facebook.com/AlinaManoleOficial
http://www.alinamanole.ro
http://blog.alinamanole.ro
Muzica pe youtube


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top