Noutăți și comunicate

Concert Alina Manole 'Fata cu Luna Patrata' la Teatrelli

ANULAT !!!
1 noiembrie 2015
Concert Alina Manole 'Fata cu Luna Patrata' la Teatrelli
In semn de respect si solidaritate, anuntam ca spectacolul de maine, 1 noiembrie, va fi reprogramat pentru o alta data. Ii rog pe toti cei care au cumparat bilete sa inteleaga faptul ca e un moment in care gandurile mele si ale colegilor mei sunt indreptate catre cei care nu mai sunt si catre toti cei raniti in incidentul de aseara.

In zilele urmatoare voi anunta data la care va fi reprogramat concertul. Bilete le raman valabile celor care vor putea veni la acel moment. Contravaloarea lor va fi restituita la cerere tuturor celor care nu vor mai putea fi prezenti.



Duminica, 1 noiembrie 2015, de la ora 19:00, sunteti invitati la un concert Alina Manole - Fata cu Luna Patrata, in Teatrelli.

Alina Manole este o exceptie in sine de la reteta muzicala a artistilor de-acum. Nu canta despre dragostea perfecta, concertele din spatele usilor inchise sunt povestite apoi, din om in om, ca un secret magic, se plimba in voie prin vietile celor care o asculta si vindeca pe cat poate urmele iubirilor reale inchizand in cutii amintiri cu amanti si relatii interzise.

Cu o muzica de poveste, reusind sa transforme orice loc de concert intr-o sala magica, cu subiecte tabu pe care le abordeaza mai ales cu ironie si umor, Alina Manole este de departe o prezenta originala pentru muzica scrisa si cantata in limba romana. Dincolo de liniile melodice, inteligenta versurilor o plaseaza in randul compozitorilor foarte buni, cu un stil ce oscileaza gratios intre emisferele feminin si masculin ale iubirii. Aspecte usor de observat atat in aparitiile live cat si in cele 4 materiale discografice aparute din 2009 si pana in prezent: „Luna Patrata”, „Cu drag”, „Dragoste in 3”, „Fericirea de Luni”.

Insotita intotdeauna de muzicieni extraordinari din zona de jazz, artista si-a creat un stil original, care o face greu de incadrat intr-un gen anume. Initial si-a definit singura stilul, pentru usurinta etichetarii de catre presa, ca fiind “folk-jazz”. Mai nou, muzica sa si constructiile sale de spectacol sunt numite de catre spectatori sau critici “stilul Alina Manole”.

Concertul de pe 1 noiembrie din Bucuresti va avea loc in sala de concerte Teatrelli din Piata Lahovari si va aduce pe scena alaturi de artista pe Mugurel Coman (pianist), Dan Nicolau (trompeta) si Claudiu Purcarin (tobe).

Va fi un concert Altfel? Cu siguranta, pentru ca Alina nu reproduce concerte ci le reinventeaza, le rescrie, cu fiecare aparitie publica.


Bilete se gasesc la casa de bilete Teatrelli si prin Eventim.ro. Pretul biletului: 29.7 lei

Concertul va incepe la ora 19:00. Accesul spectatorilor se face incepand cu ora 18:00.

Mai multe informatii despre Alina Manole pot fi aflate accesand urmatoarele link-uri:

http://www.alinamanole.ro
http://facebook.com/AlinaManoleOficial



Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top