Noutăți și comunicate

Concert Alina Manole - Dragoste in 3 in Wings Club

4 mai 2012
Concert Alina Manole - Dragoste in 3 in Wings Club
Vineri, 4 mai 2012, incepand cu ora 21:00, sunteti invitati la un concert Alina Manole - Dragoste în 3 în Wings Club, București.

Pretul unui bilet este de 25 lei.

Alina Manole a primit până acum două rânduri de premii cu titlul "Cel mai bun album" și "Cel mai bun artist" din partea Radio România Actualități și Foreverfolk, pentru activitatea ei din 2011 și pentru albumul lansat în același an, "Dragoste în 3".

Cu acest album și cu o serie de piese noi, de pe un viitor material discografic, Alina Manole vă invită, împreună cu Adrian Cristescu (pian), Tudor Olaru (bas) și Claudiu Purcărin (tobe) la un concert folk-jazz de primăvară plină și verde-verde! Concertul va avea loc pe 4 mai, începând cu ora 21:00, în Club Wings din București

Locul de concert este mai puțin convențional pentru intimitatea muzicală de tip teatru pe care o presupune muzica artistei, dar fiecare spațiu poate fi regândit...așa că cei care știu deja cum arată clubul Wings vor fi surprinși de amenajare iar cei care vin pentru prima dată vor regăsi acolo cadrul potrivit pentru o seara cu muzică Altfel, sinceră, ironică, subtilă, elegantă.

Rezervări la telefon 0724076246 după ora 14:00


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top