Noutăți și comunicate

Concert Alexandra Usurelu, Mariano Castro si Bobby Stoica la Hard Rock Cafe

13 noiembrie 2013
Concert Alexandra Usurelu, Mariano Castro si Bobby Stoica la Hard Rock Cafe
Miercuri, 13 noiembrie 2013, Alexandra Usurelu, Mariano Castro (Narcotango) si Bobby Stoica vor canta la Hard Rock Cafe de la ora 21:00, in cadrul unui concert organizat si prezentat de BestMusic si Sprint Media.

"Acesta-i sufletul meu" este o prestatie artistica ce promite sa ramana in sufletele iubitorilor de muzica, vorbind despre dragoste, despre oameni, despre sufletul fiecaruia.



Alexandra ofera publicului ceea ce lipseste mai tot timpul intr-o lume atat de agitata: relaxare, liniste sufleteasca si mai ales, zambete. Intr-un proiect de suflet, alaturi de compozitorul si producatorul Bobby Stoica si pianistul argentinian Mariano Castro (nominalizat de doua ori la premiile Latin Grammy), artista ii invita pe ascultatori intr-o lume paralela, lipsita de consumerismul artistic cu care media ne invadeaza vietile mereu.

Calatoria Alexandrei Usurelu prin lumea muzicii a pornit din dragostea pentru jazz si pentru alte genuri muzicale culte, iar repertoriul ei consta in mare parte in compozitii originale, scrise de Bobby Stoica, Walter Dionisie si Mircea Rusu, pe versuri de Anca Oprescu, Bobby Stoica, Alexandra Usurelu, Dan Badea.
Soundul concertului va fi acustic, pe scena fiind montate 2 piane si 2 chitare acustice, un setup ce aduce o nota de eleganta si seriozitate prestatiei artistice. Bobby Stoica si Mariano Castro (Narcotango) isi impart in mod egal repertoriul de concert, fiecare dintre ei cantand atat partituri de pian, cat si de chitara.



Biletele la concert pot fi gasite online pe http://www.iabilet.ro si pe http://www.bestmusic.ro dar si la Hard Rock Cafe, inclusiv in ziua concertului la intrare. Acestea au pretul de 25 de lei si includ loc la masa.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top