Noutăți și comunicate

Concert Alex Porro si Friends Live in Jukebox Venue

23 martie 2011
Concert Alex Porro si Friends Live in Jukebox Venue
In aceasta primavara, Alex Porro si prietenii sai vor concerta live in fiecare miercuri seara, incepand cu orele 20:30, la Jukebox Venue.

Intrarea la eveniment este libera si poti rezerva mese la contact[at]alexporro[dot]ro sau telefonic la 0720 034 031. Grabeste-te,locurile sunt limitate!A

plaudat in picioare de catre ascultatori, Alex ofera in fiecare seara de miercuri muzica buna si spectacol in cadrul unor nopti ce nu vor fi uitate usor. De la registrul vesel la cel sensibil, presarate cu recitare de poezie si invitati surpriza, Alex Porro ti-a pregatit o serie de evenimente speciale, de sesiuni de muzica live si distractie asa cum iti doresti.De la seri de folk la muzica live.

Asadar, de acum incolo Alex Porro iti canta si te incanta la Jukebox Venue in fiecare miercuri seara. Asa ca deschide-ti inima, ia-ti prietenii cu tine si vino la serile speciale de muzica live marca Alex Porro!

Si daca inca nu te-ai convins ca trebuie sa fii acolo, te asteptam la http://www.alexporro.ro

Un eveniment realizat cu sprijinul Jukebox Club, Magic FM, 7 Seri, Zile si Nopti, stiumuzica.ro, afterparty.ro, metalfan, metropotam.ro, lumebuna.ro, bestmusic.ro, foreverfolk.com, musicchat.ro, thecity.ro, pubbing.ro, inoras.ro, studentie.ro, metalhead, diseara.ro, letsrock.ro, iconcert.ro, cefacemdiseara.ro, no3 si muzica360.ro.


Evenimente recomandate

Top