Noutăți și comunicate

Concert Alex Porro si Casa cu Prieteni in club El Primer Comandante

21 decembrie 2010
Concert Alex Porro si Casa cu Prieteni in club El Primer Comandante
Marti, 21 decembrie 2010, incepand cu ora 21:00, Alex Porro revine pe scena ca artist folk in Club El Primer Comandante, unde va sustine un concert caritabil alaturi de formatia Casa cu Prieteni.

Pretul unui bilet la eveniment este 10 lei si poti rezerva mese si bilete la contact[at]alexporro[dot]ro sau telefonic la 0720 034 031.
Adresa club El Primer Comandante : Str. Sfantul Stefan, Nr. 13, Bucuresti.

In ajun de sarbatori, Alex Porro (solist vocal al formatiei BENETONE) alaturi de Casa cu Prieteni, Cristi si Andrei si Club El Primer Comandante ne invita sa aducem alaturi de ei un zambet celor ce au fost mai putin norocosi decat noi: fondurile stranse in urma concertului umanitar de marti seara vor fi donate copiilor dintr-un orfelinat bucurestean.

Si daca inca nu te-ai convins ca trebuie sa fii acolo, te invitam sa il asculti pe Alex la http://www.youtube.com/watch?v=lPX7A8sUb6c.


Un eveniment Glow Events realizat cu sprijinul El Primer Comandante, 7 Seri, Zile si Nopti, stiumuzica.ro, afterparty.ro, metalfan, metropotam.ro, lumebuna.ro, bestmusic.ro, foreverfolk.com, musicchat.ro, thecity.ro, pubbing.ro, inoras.ro, studentie.ro, metalhead, diseara.ro, letsrock.ro, iconcert.ro, cefacemdiseara.ro, no3 si muzica360.ro.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top