Noutăți și comunicate

Concert Akral Necrosis, Mercy’s Dirge și Váthos în Quantic Club

18 mai 2018
Concert Akral Necrosis, Mercy’s Dirge și Váthos în Quantic Club
Vineri, 18 mai 2018, Akral Necrosis vor concerta în Quantic Club în cadrul turneului Festering Spring Tour 2018 și îi vor avea alături ca invitați speciali trupele Mercy’s Dirge și Váthos.

Biletele se pot achiziționa la preț presale de 20 de lei de pe iabilet.ro sau de la intrare, în seara concertului, cu 25 de lei.


(2)ConcertAkralNecrosis_fYYJLnypH.jpg
Mercy's Dirge - black/death metal - Suceava
https://www.youtube.com/watch?v=P68HIPNQors
https://www.facebook.com/mercysdirge
Considerată a fi prima trupă de black/death metal din România, Mercy’s Dirge revine după o pauza de activitate de două decenii. Trupa a început o nouă serie de apariții live în urmă cu un an, timp în care a lansat un EP self-titled și albumul live intitulat "Live, Raw & Relentless". Sunetul sucevenilor se înscrie în zona black-death-ului old school, cu piese ce defilează pe ritmuri greoaie, armonii tenebroase și voci macabre.


(3)ConcertAkralNecrosis_hG9ONiMV.jpg
Váthos - post black metal - București
Váthos este o trupă tânără de post black metal din București, fondată în anul 2017, având la bază mai multe influențe din zonele atmospheric black sau melodic death și nu numai. Scopul lor este să aducă o perspectivă personală scenei de post black metal.
https://www.youtube.com/watch?v=yh_kwNblJXs
https://www.facebook.com/vathosband


Akral Necrosis reia activitatea live cu o serie concisă de concerte în 2018 grupate sub titulatura Festering Spring Tour. Turneul, programat la mijlocul lunii mai, va trece prin Cluj (17 mai, Hard Club), București (18 mai, Quantic) și Iași (19 mai, Rock'N Iași).
După un an sabatic în privința activității live, timp acordat pentru conceperea unui nou album, Akral Necrosis se pregătește din nou de studio. La finele lui 2016, grupul a lansat al doilea album, intitulat "Underlight", prin Loud Rage Music, material primit cu satisfacție de fani și bine receptat de presa internațională datorită unui black metal tăios și lipsit de menajamente, augmentat cu pasaje surprinzătoare pentru gen.
"Underlight", cel mai recent album Akral Necrosis, poate fi ascultat la acest link:
https://loudragemusic.bandcamp.com/album/akral-necrosis-underlight
https://www.facebook.com/akralnecrosis


Biletele se găsesc pe www.iabilet.ro si in rețeaua iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 lângă casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Berăria H, Expirat Halele Carol (18-22h), Agențiile Perfect Tour, Magazinele Uman, pe terminalele ZebraPay și pe aplicațiile de IOS și Android iaBilet.
Online pe www.iabilet.ro, puteți plăti cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfârșitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde în țară.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top