Noutăți și comunicate

Concert Aeon Blank in Iron City

17 octombrie 2012
Miercuri, 17 octormbrie 2012, sunteti invitati de la ora 21:00 la un concert Aeon Blank în club Iron City Bucuresti.

1-Concert_Aeon_Blank_in_Iron_Cit_tkgShH2l.jpgPretul unui bilet este de 10 lei. Biletele se pot procura de la intrarea in club. Pentru contact & rezervari: 0751.229.308.
Adresa club IRON CITY : Str. Blănari, Nr. 21, București.

Se incepe un mini turneu în Bucuresti pentru promovarea primului album numit Handmadegods & Godmadedemons și primului videoclip Auguries Of Innocence.

Aeon Blank a luat nastere in mod neoficial in 2009 la initiativele celor doi chitaristi Alex Gabroveanu si Emil Luca. Stilul abordat este rockul alternativ cu diverse influente, de la dark wave la metal, gothic etc..


Dupa aproape 2 ani se alatura proiectului basistul Alex Comarnicianu, bateristul Doru Trocan si claparul Stefan Craciun. Primul concert are loc pe 5 mai 2011 in clubul bucurestean Iron City. La scurt timp, piesa "Of Gravity And Passion" intra in playlistul Radio Guerilla unde ajunge pe locul 2 in cardul emisiunii "Top Show". In acelasi timp la Radio 3net este difuzata piesa Kong. Urmeaza concerte in cluburi din Bucuresti precum Iron City, El Primer Comandante, E-varza, Big Mamou, Club A etc. Trupa a fost in finalele concursului Semenic Fest si concerteaza la Garana alaturi de Timpuri Noi, Trupa Verde, Fara Vise si Jukebox. Bateristul Doru Trocan paraseste trupa si il inlocuieste Bogdan Valentin. Stefan Craciun paraseste proiectul, la clape soseste Sorin Fratila. Piesa "Late Autumn" ajunge pe frecventele Radio Guerilla in primavara anului 2012, urmata apoi de "Auguries of Innocence" ajungand pe locul 3 in top. Aeon Blank urca pe scena alaturi de finalistii concursului "Lupta sa canti pe scena OST", canta in deschiderea concertului din club Fabrica al trupei Robin And The Backstabbers si sustine un concert la lansarea revistei "DOR".

Pe data de 26 Aprile 2012 trupa lanseaza primul album intitulat "Handmadegods & Godmadedemons" in Club Wings, concert la care sunt invitati "The Fractures" si "Running Clouds". Albumul contine 17 piese, printre care "Of Gravity And Passion", "Auguries Of Innocence", "The Day You Broke My Heart" si "Late Autumn", piese ce s-au bucurat de o primire foarte buna din partea fanilor. Urmeaza apoi o ultima schimbare de componenta, iar Mircea Becherescu devine chitaristul trupei. In vara anului 2012, Aeon Blank concerteaza la B'estfest si la Road Wolves Bike Fest si urca pe scena alaturi de "Sophisticated Lemons" in Club Control.
Pe data de 23 septembrie are loc si prima aparitie televizata a trupei, in cadrul emisiunii Alternative Nation la Mtv, ocazie cu care se lanseaza si primul videoclip al trupei, la piesa "Auguries Of Innocence".

Componenta actuala este:
- Emil Luca: voce si chitara
- Mircea Becherescu: chitara
- Alex Comarnicianu: bass
- Bogdan Valentin: tobe
- Sorin Fratila: clape

http://www.aeonblank.ro


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top