Noutăți și comunicate

Concert Adrian Sarmasan & friends la Folk Nights by Gorby editia 37

23 noiembrie 2011
Concert Adrian Sarmasan & friends la Folk Nights by Gorby editia 37
Miercuri, 23 noiembrie 2011, începând cu ora 21:00 sunteți invitați în Sinner's Pub la un concert Adrian Sărmășan & friends (Laszlo Kovacs, Jimmi Laco, Zoia Alecu etc.) în cadrul ediției 37 a seriei de evenimente "Folk Nights by Gorby". Pentru că ÅžTIU că va fi ceva special, voi face o prezentare mai specială, bazată mai mult pe elemente multimedia.

Rezervări, neapărat din timp, la tel. 0723 511 597 (preferabil între orele 12:00 - 21:00).
Adresa Sinner's Club : Str. Hristo Botev, Nr. 12, București.

Să începem povestea de aici: http://www.youtube.com/watch?v=SfcYJZfYdG8, adică din locul în care trăiește și de unde vine.

N-ar strica nici o scurtă vizionare de la una dintre întâmplările la care am participat și eu prin curtea castelului: http://www.youtube.com/watch?v=J4Qy3grpGX8

Desigur, nu pot să nu recomand și piesa Vama Veche la care am lucrat împreună cu Adi cam la toate aspectele, de la muzică și text până la filmarea și editarea video: http://www.youtube.com/watch?v=34fk5sMkZao

Ce caută pe afiș Laszlo Kovacs, Jimmi Laco și Zoia Alecu? Răspunsul se găsește aici: http://www.youtube.com/watch?v=mcImHYTuYd8.

Albumul "Visez de-nnebunesc" a fost lansat, de altfel, și în Sinner's...

De data asta, la reîntâlnirea din 23 noiembrie 2011, se mai lansează un videoclip, se mai proiectează alte câteva videoclipuri și, nu în ultimul rând, se cântă un repetertoriu de tip "Sărmășan all inclusive", în condiții de sunet create special pentru acest eveniment!

Să mai punem la socoteală și prezența relativ rară prin capitală a lui Adrian Sărmășan... (ne-am întâlnit de vreo 20 de ori la Turda și cam de 3 ori prin București).

Concluzia: NU SE RATEAZÄ‚ AÅžA CEVA!


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top