Noutăți și comunicate

Concert Adam Haraszti Project in premiera in Romania

16 noiembrie 2016
Concert Adam Haraszti Project in premiera in Romania
Miercuri, 16 noiembrie 2016, orele 20:00, va invitam la un concert de jazz in premiera, la Club Manufactura din Timisoara cu britanicii de la Adam Haraszti Project.
Pret intrare: 25 lei



Concertul are loc in cadrul, Timisoara – Capitala Tineretului din Romania.

Fb event: https://www.facebook.com/events/348197198864284/permalink/353054711711866/

Adam Haraszti Project

Muzica lor este descrisă ca fiind un amestec de jazz, soul și hip-hop, iar până la ora actuală formația a scos un E.P. care se numește The First. Tobarul Adam Haraszti a pus bazele acestui grup la sfârșitul anului trecut, după ce s-au întâlnit la un jam session desfășurat în capitala Marii Britanii. Alături de Adam Haraszti din această formație mai fac parte Sheldon Agwu (chitară), David Mrakpor (bass) și Bodo Maier (trompetă).

Sheldon Agwu a început să studieze chitara fiind inspirat de muzica unor nume ca BB. King, Freddie King, Albert King sau Jimi Hendrix și este pasionat de Rock, Pop, Funk și Latin.

David Mrakpor este un multi – instrumentist care mai colaborează și într-un proiect de hip hop numit The Age Of Luna. Până la ora actuală artistul a avut câteva apariții în celebrul club de jazz din Londra Ronnies Scotts Jazz Club și a avut o sesiune de înregistrări cu legendarul muzician Roy Ayers. Artistul care este implicat în mai multe proiecte muzicale citează la capitolul influențe nume ca Don Blackman, Bernard Wright, Herbie Hancock, Norman Connors, Azymuth, Milt Jackson, Bobby Hutcherson, Karriem Riggins sau J Dilla.

Bodo Maier a studiat trompeta de mic copil și a absolvit Hochschule Luzern – Musik în Elveția. Printre numele cu care a colaborat până acum merită să îi amintim pe Delinquent Habits, Matthias Rüegg [Vienna Art Orchestra], Joseph Bowie, Monty Phython’s Spamalot Musical (Zürich), Christoph Walter Orchestra, David Liebmann, St. Petersburg Improvisers Orchestra, Barry Guy, Peter Evans, Anarkoflamenco, Joe Haider, Roberto Koch, Mauro Martins, Viviane de Farias, Ricardo Fiuza, Linsey Alexander și Eric „Guitar” Davis.

Youtube link:
https://www.youtube.com/watch?v=cvOHYpQunzg


Evenimente recomandate

Top