Noutăți și comunicate

Concert Ad Hoc in Club Zappa

16 februarie 2013
Concert Ad Hoc in Club Zappa
Primul concert din acest an al trupei Ad Hoc va avea loc sâmbătă, 16 februarie 2013, în clubul Zappa, un spațiu prietenos și foarte potrivit cu genul muzical abordat.

Cea mai cunoscută trupă autohtonă din segmentul medieval, Ad Hoc își reia activitatea concertistică cu un recital la București, oraș care va fi sediul principal al trupei în 2013.

Ad Hoc s-a făcut remarcată prin sound-ul specific, care aduce în actualitate bucăți muzicale din evul mediu sau inspirate de această perioadă, într-o formă plină de energie și dinamism. Folosind instrumente cu coarde (viori, contrabas, chitară acustică) și percuție, Ad Hoc sună rock, deși nu e... Aceasta face ca segmente de public foarte diferite (de la rockerii de club la familiștii care ies din casă doar pentru evenimente speciale, de la adolescenți la maturi) să susțină trupa și să participe la concertele acesteia.

Concertul din Zappa va fi unul special. Sergiu "Corbu" Boldor, Adrian "Șoimu" Bologa, Dan "Ursu" Olar, Igor Antoniuc și Ciprian Mușat încearcă să spună cine sunt, să-și definească identitatea, aducând pe scenă influențe din zonele în care au crescut, crezurile lor cele mai intime, exprimate în formă muzicală.

Cei cinci membri ai trupei sunt tineri și plini de poftă de viață, așa că motto-ul trupei este o parafrază după legendara trupă punk Sex Pistols: "Dezmăț, licori și muzici medievale!". În fond, a trăi și a cânta inspirat de evul mediu în anul 2013 este un act de nonconformism.

Așadar, sâmbătă, 16 februarie 2013, vă invităm la un concert despre poftă de viață, optimism și curajul de a fi altfel: Ad Hoc în Club Zappa (Piața Romană, lângă ASE, strada Maior Dimitrie Giurescu nr. 2).

Biletele pot fi achiziționate prin iabilet.ro (http://www.iabilet.ro/bilete-concert-ad-hoc-in-club-zappa-204 ).

Pagina oficială: https://www.facebook.com/AdHocMedieval

YouTube:
http://www.youtube.com/watch?v=l53nQLbSwek
http://www.youtube.com/watch?v=TAyNAkeb_5Y
http://www.youtube.com/watch?v=kVZNGVYsrhA


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top