Noutăți și comunicate

Concert Ad Hoc & Flavius Hosu la Festivalul Medieval „Cetati Transilvane” Sibiu 2015

28 august 2015
Concert Ad Hoc & Flavius Hosu la Festivalul Medieval „Cetati Transilvane” Sibiu 2015
Între 28-30 august 2015 va avea loc ediția de anul acesta a Festivalului Medieval „Cetăți Transilvane” Sibiu. Această ediție va fi deschisă de Ad Hoc & Flavius Hosu. Astfel, vineri, trupei de punk acustic folcloric medieval i se alătură toboșarul-geniu, care la doar 14 ani cântă cu trupa Phoenix, într-un proiect inedit care dă startul către o lume plină de aventură și distracție.



După ce, în 2012, trupa Ad Hoc a deschis Festivalul Medieval de la Sibiu cu un spectacol impresionant de muzică, pirotehnică și acrobație, în colaborare cu trupa Crispus, anul acesta membrii trupei vin cu forțe noi.

Vineri, 28 august, băieții de la Ad Hoc și deja cunoscutul geniu-toboșar Flavius Hosu, vin în Piața Mare din Sibiu, în premieră în această formulă scenică. Prima zi a Festivalului Medieval „Cetăți Transilvane” va avea parte de un show unic în România, plin de forță, putere și energie, menit să deschidă drumul către o lume de poveste, plină de aventură și de personaje frumoase, cu puteri nebănuite.



Flavius Hosu are 14 ani și, în 2013, când avea 13 ani, a câștigat concursul tv Next Star. Tot din 2013 este membru de bază în legendara trupă Phoenix, unde cântă alături de Nicu Covaci.

Ad Hoc este una dintre cele mai impresionante trupe de muzică medievală din România, singura care a reușit să urce pe scene mainstream alături de nume impresionante din scena românească, cum ar fi Phoenix, Partizan, Taxi, Celelalte cuvinte, Vunk, Antonia, Dirty Shirt etc.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top