Noutăți și comunicate

Concert Ad Hoc - Blestemul piratilor in club Vertigo

30 Noiembrie 2012
Concert Ad Hoc - Blestemul piratilor in club Vertigo

Vineri, 30 noiembrie 2012, sunteți invitați începând cu ora 21:00 la un concert al trupei Ad Hoc în club Vertigo.

Pretul unui bilet este de 15 lei.
Adresa club Vertigo: strada Blanari, nr. 21, Bucuresti.

Ad Hoc, singura trupa de inspiratie medievala invitata pe scenele mainstream din Romania, porneste din nou in turneu. Cu un nou concept, ardelenii si-au propus sa incheie anul in aceeasi nota de optimism care ii caracterizeaza. Ca de obicei, muzica, dansul si voia buna ii vor insoti pretutindeni. Puteti sa va alaturati inca de la inceput, venind vineri 30 noiembrie la un concert in Centrul Vechi al Capitalei.

Ad Hoc în concert Blestemul piraților(o petrecere cu lupi de mare, povești îngrozitoare, muzică, dans și o butelcă de rom)

De secole calatoresc prin lume. Au trecut prin nenumarate avataruri. Putina lume stie ca cei sase Ad Hoc au fost pirati. Intr-o noapte cu furtuna, au naufragiat pe un vas blestemat. De atunci, blestemul ii urmareste. Ad Hoc incearca sa rupa vraja prin muzica, dans si povesti. Ajuta-i sa scape de blestem! Vino sa asculti povestile de groaza ale lupilor de mare, la o butelca de rom.

Turneul de iarna incepe pentru trupa transilvaneana Ad Hoc cu un nou concept de spectacol. Sergiu "Corbu" Boldor, Adrian "Șoimu" Bologa, Dan "Ursu" Olar, Lucian Simon, Igor Antoniuc si Ciprian Musat, pornesc prin tara pentru a spune povesti pirateresti.

Primea oprire e București. Vineri, 30 noiembrie, trupa face un popas in Centrul Vechi al Bucurestiului, adica in club Vertigo.

Trupa de inspiratie medievala a adunat cele mai frumoase melodii de pe toate teritoriile lumii si le interpreteaza in stil propriu, intr-o maniera plina de energie. Dupa multe pareri Ad Hoc suna rock, dar pe scena se afla instrumente acustice: viori, tapan, contrabas, chitara acustica, percutie. Ad Hoc aduce un alt mod de a privi muzica medievala, care este adusa in actualitate si pusa in valoare.

Biletele sunt disponibile prin Reteaua Eventim (magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Humanitas, Carturesti si online pe http://www.eventim.ro).

Pagina oficiala Facebook: https://www.facebook.com/AdHocMedieval.
YouTube: http://www.youtube.com/watch?v=kVZNGVYsrhA&feature=youtu.be.

Sursa : Gala MGMT & PR
Concert Ad Hoc - Blestemul piratilor in club Vertigo Concert, festival, eveniment


Calendar evenimente

Evenimente și noutăți de azi

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.