Noutăți și comunicate

Concert Abigail si Leafblade in Wings Club din Bucuresti

14 decembrie 2011
Concert Abigail si Leafblade in Wings Club din Bucuresti
Miercuri, 14 decembrie 2011 Cavalleria Events vă invită la un concert al trupelor Abigail și Leafblade în Wings Club. din București. Acest concert face parte dintr-o nouă serie de evenimente speciale sub numele The Winter Waking Tour 2011, evenimente prezentate de Cavalleria Events.

Leafblade, trupa ce a înflorit ca mijloc de exprimare acustică tulburătoare fiind rodul colaborării dintre Sean Jude și Daniel Cavanagh de la Anathema, va concerta în preajma sărbătorilor din luna decembrie în România.

Cele trei show-uri anunțate vor avea loc la pe:
- 13 decembrie 2011 la Brașov în Club Rockstadt,
- 14 decembrie 2011 la București în Club Wings,
- 15 decembrie 2011 la Galați în Club Zodiar.

În concertul de la București din Wings Club, binecunoscuta trupă Abigail (atmospheric / doom / death / progressive) va susține un concert în calitate de invitat special al celor de la Leafblade.

"Abigail are privilegiul de a deschide recitalul celor de la Leafblade de pe data de 14 decembrie 2011 din club Wings din capitală printr-un set acustic special reprezentând versiuni reorchestrate ale pieselor acestora. Alături de Mihu (voce), Vlad (chitara), Alex (chitara) și Răzvan (voce și chitară) se vor mai afla și Diana Miron (vioară) și Iulia Gheorghe (violoncel). Acest mini set acustic este doar primul dintr-o serie mai amplă pe care cei de la Abigail îl pregătesc pentru 2012."
Abigail


https://http://www.youtube.com/watch?v=g6vyG2-GL5o&feature=player_embedded

Sursa: Cavalleria Events
http://cavalleria.ro


Evenimente recomandate

Top