Noutăți și comunicate

Concert Abigail (set acustic) in deschidere la Leafblade

28 noiembrie 2011
Concert Abigail (set acustic) in deschidere la Leafblade
Miercuri, 14 decembrie 2011, trupa Abigail va deschide concertul celor de la Leafblade in Wings Club din Bucuresti.

Cavalleria Events prezinta o noua serie de evenimente speciale sub numele "The Winter Waking Tour 2011". Leafblade, trupa ce a inflorit ca mijloc de exprimare acustica tulburatoare fiind rodul colaborarii dintre Sean Jude si Daniel Cavanagh de la Anathema, va concerta in preajma sarbatorilor din luna decembrie in Romania.

Cele trei show-uri anuntate vor avea loc la pe 13 decembrie 2011 la Brasov in Club Rockstadt, la Bucuresti in Club Wings pe 14 Decembrie 2011 si la Galati in Club Zodiar pe 15 Decembrie 2011.

In concertul de la Bucuresti din Wings Club, binecunoscuta trupa Abigail (Atmospheric/Doom/Death/Progressive ) va sustine un concert in calitate de invitat special al celor de la Leafblade.

"Abigail are privilegiul de a deschide recitalul celor de la Leafblade de pe data de 14 Decembrie din clubul Wings din capitala printr-un set acustic special reprezentand versiuni reorchestrate ale pieselor acestora.

Alaturi de Mihu (voce), Vlad (chitara), Alex (chitara) si Razvan (voce si chitara) se vor mai afla si Diana Miron (vioara) si Iulia Gheorghe (violoncel).

Acest mini set acustic este doar primul dintr-o serie mai ampla pe care cei de la Abigail il pregatesc pentru 2012." Abigail





Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top