Noutăți și comunicate

Concert ASCETIC (Au) si VARSOVIE ( Fr) in club Control

19 octombrie 2016
Concert ASCETIC (Au) si VARSOVIE ( Fr) in club Control
Miercuri, 19 octombrie 2016, sunteti invitati de la ora 21:00 la concertul trupei Ascetic (AU) in club Control. In deschidere vor canta cei de la Varsovie (Fr).

Miercuri 19 octombrie, trupa ASCETIC revine la Bucuresti alaturi de francezii de la VARSOVIE. Dupa ora 21.00 vor urca pe scena clubului Control, iar acordurile live-urilor post-punk si dark-wave vor fi completate la afterparty ( MidWeek Tapes w. Iulian Morar).


Facebook event
Open doors: 21:00
Intrare: 10 lei (doar la intrare)
http://www.control-club.ro
------------------------------------
Ascetic
Ascetic sunt un trio australian din Berlin, ceea ce spune deja ceva despre post punk-ul actual, super-intens și dark cu care ni se adresează. “Metoda” de creație le aparține lui August Skipper (voce și bas) și Saxon Joergensen (chitară), și include pe lângă instrumentele electrice un drum machine, diferite suveniruri sonice, synth-uri samplate sau chitări re-samplate, ce produc diferite contexte contemporane și originale. Efectele obținute îi plasează într-o istorie cu The Cure, Sisters of Mercy, Nick Cave, Joy Division, Wire sau Swans. Apariția live alături de Andrew Jigalin (tobe) este un adevărat ritual electric compus din ritm marțial, chitări obsedante și melodii alienante: Bloom Gloom

https://www.facebook.com/asceticascetic/
http://everythingisbecoming.bandcamp.com/

Varsovie

În 2004, Arnault Destal (versuri, tobe, aranjamente muzicale) și Gregory Catherina (voce, chitară și compoziție) înființează în undergroundul francez Varsovie, o trupă cu energie debordantă, care nu face compromisuri și nu caută scuze. Marcați de melancolie (versurile lor simboliste și decadente sună exact cum trebuie în franceză), ei sunt situați undeva între dark wave și post punk. Ei citează influențe ca Joy Division, Bauhaus, The Chameleons sau Noir Desir timpuriu, dar au o abordare mai agresivă decât acestea.

Împreună cu Guillaume Tesi (bas), ei livrează live un punk direct și agitator, ce electrifică atmosfera înconjurătoare și lasă în aer o vibrație înălțătoare, dark și înălțătoare.

http://www.facebook.com/varsovie.propaganda


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top