Noutăți și comunicate

Concert A Glass of Jazz in The Ark Lounge

11 martie 2011
Concert A Glass of Jazz in The Ark Lounge
Vineri, 11 martie 2011 The Ark Lounge va gazdui un eveniment A Glass of Jazz incepand cu ora 21:00.

Intrarea este libera.

Dupa concertul sustinut de Cuantune vinerea aceasta in The Ark Lounge, un nou nume se alatura colectiei de spectacole din cadrul proiectului A Glass of Jazz: Maria Raducanu! Artista va fi prezenta la The Ark vineri, pe 11 martie, alaturi de contrabasistul Pedro Negrescu, pentru un nou concert de exceptie din suita evenimentelor A glass of Jazz.

Maria Raducanu este o aparitie fara precedent pe scena jazz din Romania. Pasionata de muzica inca din copilarie, Maria si-a dezvoltat de-a lungul timpului un stil care o diferentiaza complet de ceilalti artisti de jazz ai scenei autohtone. Cu o abilitate fascinanta de a interpreta piesele Mariei Tanase sau alte melodii din folclorul romanesc, Maria reuseste cu usurinta dezarmanta sa-si schimbe registrul, reusind sa parcurga o varietate impresionanta de stiluri. De la cantece de jale si bucurie la fado portughez, Maria Raducanu trece dintr-un registru in altul, stapanind cu talent de geniu capacitatea de a canta in diferite dialecte si de a fraza limba ca un poet. Nu de putine ori cantareata a fost asemuita ielelor, prezente fantastice care au darul de a-i vraji pe cei care le asculta si le vad, creand acea stare de suflet vindecatoare pe care grecii au numit-o Katharsis.

Pana in prezent nonconformista interpreta de jazz a lansat sapte albume ("Pe Vale", "Colinde", "Lumini", "La Tarara", "Troika", Margento" si "Chants de Levant"), fiecare diferit de celalalt, dar interpretate in aceeasi maniera inconfundabila, colaborand de-a lungul timpului cu cativa dintre cei mai apreciati muzicieni din Romania, Johhny Raducanu, Mihai Iordache si Mircea Tiberian fiind doar o parte dintre ei.

Maria Raducanu concerteaza alaturi de contrabasistul Pedro Negrescu, vineri, 11 martie, la The Ark Lounge, incepand cu ora 21:00, in cadrul unei seri cu totul exceptionale in care veti putea experimenta "an unique glass of jazz".


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top