Noutăți și comunicate

Concert 2 Zece Band in Ageless Club

8 iunie 2012
Concert 2 Zece Band in Ageless Club
Vineri, 8 iunie 2012, sunteti invitati de la ora 21:30 in Ageless Club, pentru un concert dedicat iubitorilor muzicii bune oferit de 2 Zece Band.

Adresa Ageless Club : Calea Șerban Vodă, Nr. 213 (lângă intersecția cu str. Cuțitul de Argint, fostul Tehnic Club), București. Mijloace de transport: tramvai 1 și 19,   autobuz 116 și 323 (stația Cuțitul de Argint), metrou (stația Tineretului). Booking și rezervări: 0726811636.

2 Zece Band se remarca in peisajul muzical bucurestean prin talent si prin pasiunea pentru muzica buna, de la hiturile sezonului pana la evergreen-uri. Animand cu totul atmosfera in concerte, 2 Zece Band preiau si canta intr-un stil propriu piese pop/rock ce au facut istorie in topurile muzicale din lume.
2 Zece Band
Trupa este compusa din Sandra Clipea si Alex Dragan (voce), Radu Gheorghiu (chitara), si Alex Urucu (bas), Florin Petrescu (clape) Bogdan Ciubuciu (tobe).

Pentru mai multe informatii, ii puteti gasi pe Facebook la http://www.facebook.com/2.zece.band si pe Youtube la http://www.youtube.com/doizeceband

Sursa : Ageless Club
http://www.ageless.ro


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top