Noutăți și comunicate

Comunitatea rock din Timisoara se reuneste in spatiul fostului Club Daos, numit astazi Capcana

23 mai 2018
Comunitatea rock din Timisoara se reuneste in spatiul fostului Club Daos, numit astazi Capcana

Spatiul fostului Club Daos din Timisoara s-a transformat in Club Capcana si pastreaza energia pe care au apreciat-o atatia ani iubitorii de rock din oras. Clubul Capcana de pe Splaiul Nicolae Titulescu nr. 5 si-a deschis larg portile pentru prima data intre 10-12 mai cu ocazia SoundArt Festival Timisoara, si le promite in continuare timisorenilor pasionati de stilurile rock concerte de neuitat, artisti ravniti si aceeasi atmosfera pe care o stiau in incinta fostului Club Daos.


Un concert de neratat pentru timisoreni va avea loc in 9 octombrie 2018, cand renumita trupa Crippled Black Phoenix din Regatul Unit va urca pe scena in Capcana. Trupa a mai cantat in Club Daos in 4 decembrie 2015 si a avut un succes rasunator.


Crippled Black Phoenix este un proiect muzical de exceptie in care activeaza sau din care au facut parte muzicieni consacrati din trupe precum Iron Monkey, Mogwai, Gonga, Electric Wizard sau Hearts of Black Science.

Trupa s-a infiintat in anul 2004 cu multi-instrumentistul Justin Graves care, desi in acel moment era tobosarul trupei Iron Monkey este incurajat de Dominic Aitchison, basistul de la Mogwai sa continue proiectul muzical inceput sub numele de Crippled Black Phoenix. Cu toate ca sunt implicati si in alte proiecte muzicale, membrii formatiei raman impreuna si scriu piesa dupa piesa, formandu-si astfel un sunet autentic cu o combinatie experimentala de stiluri de la "progressive stoner" la "freak folk" sau "psychedelic doom".

Intre 2007 si 2016 trupa lanseaza un sir de 6 albume de studio extrem de apreciate care le aduc artistilor concerte dupa concerte in intreaga Europa. Ultimul album al Crippled Black Phoenix este in lucru si urmeaza sa fie lansat anul acesta.

Cu ocazia turneului Balkan & Greece 2018, Crippled Black Phoenix revine pe scena din Timisoara in clubul Capcana (fostul Daos) in 9 octombrie de la ora 20.00, cu The Devil’s Trade in deschidere.

Sunetul complex si armonia muzicala desavarsesc renumele trupei si-al muzicienilor din componenta sa, care astazi sunt 8 la numar:

  • Justin Greaves: chitara, voce, chitara bas (studio), tobe (studio)
  • Daniel Änghede: chitara, voce
  • Mark Furnevall: sintetizator, clape, orga, voce
  • Helen Stanley: pian, trompeta, voce
  • Ben Wilsker: tobe (live)
  • Tom Greenway: chitara Bas
  • Jonas Stålhammar: chitara, voce
  • Belinda Kordic: voce

https://www.youtube.com/watch?v=QtaGvu8KAJs



Evenimente recomandate

Top