Noutăți și comunicate

Comunicat oficial Nicu Covaci si Phoenix cu privire la plecarea lui Cristi Gram si urmatoarele proiecte

12 februarie 2014
Comunicat oficial Nicu Covaci si Phoenix cu privire la plecarea lui Cristi Gram si urmatoarele proiecte
Incepând cu această săptămână pasărea Phoenix își va continua zborul fără Cristi Gram. Decizia sa de a colabora cu formația Pasărea Rock la inițiativa foștilor colegi îl face, din punctul de vedere al liderului Nicu Covaci, incompatibil cu formația Phoenix.

De asemenea, Bogdan Bradu a decis la finalul anului trecut să părăsească muzica rock și se întoarcă la prima și "marea" lui dragoste - opera. A fost un pas pe care l-a făcut într-un mod corect față de colegii de formație, fără a-i pune în dificultate printr-o eventuală surpriză neplăcută. Resursele sale sunt folosite la această oră integral pentru finalizarea unui proiect personal despre care credem (și sperăm !) și noi că îi va facilita această întoarcere și îi va asigura un loc printre muzicienii apreciați ai genului, pe care atât de mult îl merită !

Formația Phoenix va merge mai departe într-o componență de calitate, din care nu vor lipsi Dzidek Marcinkiewicz și Volker Vaessen, Ionuț Micu, Cristina Kiseleff, precum și alți muzicieni apreciați atât din România cât și din străinătate. Nicu Covaci are resursele pentru a realiza ceea ce, de fapt, l-a consacrat : muzica, și dorința de a rămâne indiferent la alte aspecte exterioare.

Cine e pe scenă alături de el este Phoenix, chiar dacă se implică în alte proiecte personale, atât timp cât și-o doresc, dar și atât timp cât nu devin parte în alte compromisuri. Membrii vechi și noi ai formației se află așadar în studio pentru a înregistra câteva materiale noi care vor fi prezentate la momentul potrivit. Informații despre următoarele proiecte vor fi lansate în viitorul apropiat prin intermediul blogului personal al lui Nicu Covaci (la adresa http://nicucovaci.wordpress.com).

Adresăm o mulțumire tuturor celor care cred în zborul păsării Phoenix !



Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top