Noutăți și comunicate

Comunicat SOL INVICTUS legat de participarea la Dark Bombastic Evening II

9 decembrie 2010
SOL INVICTUS (UK) este considerata o trupa cult, mai ales datorita faptului ca mentorul ei, Tony, este o legenda vie a acestei scene NeoFolk. Activitatea lui din DEATH IN JUNE si chiar colaborarea cu CURRENT 93 face din acest personaj si implicit din SOL INVICTUS o piesa rara de colectie pentru toti fanii genului, o oportunitate perfecta de a vedea un veteran si echipa proprie la lucru!

"Cu mult regret ca trebuie sa imi dezamagesc colegii de trupa, organizatorii si pe cei care vin sa ne vada, unii dintre ei calatorind distante lungi, trebuie sa anunt ca din nefericire, un control medical a scos la iveala o problema cardiaca ce necesita investigatii. Pana atunci, am fost sfatuit sa evit stress-ul legat de a zbura etc. Sa speram ca nu este decat un lucru minor, dar cand esti supraponderal si ai si 50 de ani, indicat este sa nu risti. Inca o data, imi cer scuze celor pe care i-am dezamagit."
Tony Wakeford / SOL INVICTUS

http://www.darkbombasticevening.com/site/sol-invictus-uk

Va reamintim ca vineri, 10 decembrie 2010 si sambata, 11 decembrie 2010, DonisArt va invita la DARK BOMBASTIC EVENING 2nd EDITION in Kulturhaus. Mai multe detalii aici news/DARK BOMBASTIC EVENING a II-a editie


Evenimente recomandate

Top