Noutăți și comunicate

Cobzality LIVE la Festivalul de Film Victoria

23 august 2013
Cobzality LIVE la Festivalul de Film Victoria
Trupa bucureșteană Cobzality se va asigura ca a doua seară a primei ediții a Festivalului de Film Victoria să fie una cu o atmosferă pe gustul exploratorilor urbani din orașul Victoria! Robert, Florin, Sebastian, Victor, Cristian și Bianca te vor combina vineri, 23 august 2013, cu folclorul românesc autentic, pe Scena Stadion, începând cu ora 00:00.

Trupa Cobzality s-a lansat pe 1 decembrie 2012, odată cu videoclipul "Paparudă ruda" și de atunci încearcă să aducă în atenția tuturor o bucată din sufletul și spiritul românesc, după cum și declară unul dintre semnatarii proiectului: "Ca să știi încotro te îndrepți, trebuie să afli de unde vii. România nu înseamnă doar azi. Prea prinși să trăim în actualitate, uităm cine suntem, uităm lucruri valoroase, ne contrazicem personalitatea și ne infirmăm identitatea.".

Puteți afla mai multe detalii despre trupă urmărindu-le pagina de Facebook.

http://www.youtube.com/watch?v=MkfE3ceEsX4


*În perioada 22 - 25 august, orașul Victoria se transformă în "Combinat montan pentru exploratorii urbani": 4 zile, peste 40 de filme, workshop-uri cu profesioniști din cinematografie, întâlniri cu artiști pe val - actori, regizori, cântăreți - și concerte underground cu DJ în vogă. Vă invităm să urmăriți cele mai noi știri despre festival pe pagina de Facebook sau pe http://www.victoriafilmfestival.ro.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top