Noutăți și comunicate

Cluj si Oradea - primele doua orase din cadrul „Spring Tour X” - Tiarra

17 aprilie 2015
Cluj si Oradea - primele doua orase din cadrul „Spring Tour X” - Tiarra
Vineri, 17 aprilie 2015, Tiarra revine la Cluj după 10 ani, cu un concert în Flying Circus, unde trupa îi va avea ca invitați speciali pe cei de la Asemic și de la The Hourglass. Cu ocazia lansării albumului "X ", Tiarra marchează un nou șir de concerte prin cele mai mari orașe ale țarii, o nouă abordare muzicală și, nu în ultimul rând, 10 ani de activitate.

Prețul biletului este de 15 lei în presale și 20 lei la intrarea în club.



Tiarra va cânta pentru prima dată și pentru fanii din Oradea, sâmbătă, 18 aprilie 2015, începând cu ora 19:00, în clubul Moszkova Kavezo, în cadrul unui concert ce promite o atmosferă incendiară, garantată atât de trupa bucureșteană, cât și de cei de la Asemic și The Hourglass.

Prețul biletului este de 10 lei în presale și 15 lei în seara evenimentului.



În cadrul ambelor concerte, publicul prezent va putea viziona noul videoclip al piesei "Pain Knows Our Names", realizat de Filip Brunet / FatLip Prod. (Defunct & Negative Core Project) și Răzvan Ioniță și filmat la Teatrul Mignon din București.

Albumul "X" cuprinde atât piese compuse în perioada Ep-ului "Le monde des tenebres ", cât și piese noi, precum și două colaborări interesante, respectiv cu chitaristul Alin Moise (Gothic, Kempes ) și cu Mihai Ilie (Mihu), vocalul Abigail.



Noul material discografic se poate achiziționa de pe pagina Tiarra:
https://www.facebook.com/TiarraRO



Spring Tour "X":




Persoane de contact:

Management și Booking:
Olivia Alexandra Vlădoianu
Tel: 0727.395.348

Pr:
Opran Bianca-Cristiana
Tel: 0773.708.659

https://www.youtube.com/watch?v=-G6LcVkDC0I


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top