Noutăți și comunicate

Ciuc Premium este berea oficiala a concertului Guns n'Roses de la Bucuresti

21 septembrie 2010
Ciuc Premium este berea oficiala a concertului Guns n'Roses de la Bucuresti
Concertul Guns N'Roses de la Bucuresti face parte din turneul "Chinese Democracy World Tour" si va avea loc pe data de 21 septembrie 2010 in Bucuresti, la Romexpo, fiind organizat de compania D&D East Entertainment. Ciuc Premium este berea oficiala a primului concert sustinut in Romania de Guns N'Roses, trupa americana care a vandut peste 100 milioane de albume in intreaga lume.

"Asocierea marcii Ciuc Premium cu una dintre cele mai populare trupe rock din ultimele trei decenii, prin pozitionarea sa ca berea oficiala a concertului, ne onoreaza si vine ca o confirmare a faptului ca berea Ciuc Premium este sustinatoarea celor mai importante evenimente muzicale ale verii 2010 si nu numai. Concertul trupei Guns N'Roses, parte a platformei "Ciuc Premium - gustul muzicii de calitate", este o noua ocazie deosebita de a le oferi o bere de calitate iubitorilor muzicii de calitate" declara Paul Markovits, Director Marketing Heineken Romania.

Cu peste 100 milioane de albume vandute in intreaga lume, Guns N'Roses este una dintre cele mai populare formatii rock din ultimele 3 decenii. Inca de la infiintare, in 1985, punctul de atractie al trupei a fost solistul acesteia, AXL ROSE, pe numele sau real, William Bruce Rose, care a dat grupului un farmec aparte prin timbrul sau vocal inconfundabil si prin prestatia scenica deosebita. De-a lungul timpului, cei de la Guns N' Roses au impresionat prin aparitiile live, asa ca "Chinese Democracy World Tour" a devenit un prilej pentru fanii din toata lumea sa ii revada dupa o pauza indelungata. Turneul de promovare a ultimului album al trupei, "Chinese Democracy", lansat in anul 2008, ii aduce pe cei de la Guns N' Roses in premiera in Romania.


Despre Ciuc Premium

Berea Ciuc Premium este o bere romaneasca de tip pils, produsa doar in fabrica de bere din Miercurea Ciuc, situata intr-o zona binecunoscuta pentru puritatea apelor sale. Aceasta bere se remarca cu usurinta prin gustul sau unic si calitatea excelenta a ingredientelor sale.


Despre D&D East Entertainment

D&D East Entertainment (infiintata in 2008) detine in portofoliul sau unele dintre cele mai importante evenimente muzicale organizate in Romania: Snoop Dog, Bryan Adams, Patricia Kaas, Festivalul Rock the City (cu Limp Bizkit, Queensryche, Saga), AC/ DC, Eric Clapton & Steve Windwood si Sonisphere Festival.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top