Noutăți și comunicate

Children of Bodom aduce apocalipsa in Romania

20 aprilie 2011
Children of Bodom aduce apocalipsa in Romania
Children of Bodom aduce apocalipsa in Romania
1-ChildrenofBodomaduceapocalipsainRomania_17290.jpg"Relentless Reckless Forever", noul album semnat de finlandezii de la CHILDREN OF BODOM, este pregatit sa sparga toare recordurile. La numai doua zile distanta de la lansarea albumului (8 martie 2011), acesta a reusit sa obtina Discul de Aur in Finlanda pentru vanzari de peste 10.000 de unitati. Recordul nu se opreste aici, vanzarile din primele doua zile in toata lumea au depasit 100.000 de unitati!

Children Of Bodom se poate mandri cu faptul ca toate cele 7 albume lansate pana in acest moment au fost premiate cu Discul de Aur.

Children Of Bodom este una dintre cele mai bune formatii de export din Finlanda, iar 19 martie 2011 da startul noului turneu european ce vine sa aduca discul de aur ("Relentless Reckless Forever") si in Romania.

Concertul din Romania este produs de catre Promusic Prod. & Events si revista Maximum Rock, iar alaturi de Children Of Bodom sunt invitate si formatiile Ensiferum (Finlanda) si Machinae Supremacy (Suedia). Evenimentul va avea loc la Arenele Romane din Bucuresti in data de 20 aprilie 2011.

Alexi Laiho, liderul formatiei COB, ne-a declarat: a Romania se numara printre tarile in care nu am cantat pana acum iar faptul ca in acest turneu ajungem la voi (n.r. in Romania) face ca acest show sa fie unul special atat pentru voi cat si pentru noi. Este normal sa-l privim cu alti ochi si sa oferim un show la turatie maxima. Va fi ceva apocaliptic...a

Children of Bodom aduce apocalipsa in Romania!

Tracklisting "Relentless Reckless Forever":
01. Not My Funeral
02. Shovel Knockout
03. Roundtrip to Hell and Back
04. Pussyfoot Miss Suicide
05. Relentless Reckless Forever
06. Ugly
07. Cry of the Nihilist
08. Was It Worth It?
09. Northpole Throwdown
10. Party All the Time (EDDIE MURPHY cover)

"Relentless Reckless Forever" a fost inregistrat in Petrax Studios din Finlanda cu faimosul producator Matt Hyde (Slayer, Monster Magnet).

Children Of Bodom aduce discul de aur in Romania
2-ChildrenofBodomaduceapocalipsainRomania_17537.jpg

www.promusicprod.ro/cob

Bilete:
Biletele se pot achizitiona din reteaua Eventim (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Humanitas si online pe www.eventim.ro) la urmatoarele preturi:
87 lei pentru primele 500 bucati
95 lei pentru urmatoarele bilete, pana la data de 19 aprilie 2011
110 lei pentru biletele achizitionate in ziua concertului, 20 aprilie 2011. Acestea se achizitioneaza DOAR la intrarea in locatia evenimentului.
O lista cu toate magazinele din tara unde gasiti bilete pentru acest concert se poate vedea AICI.

Eveniment sustinute de:
Sapte Seri

Parteneri media:
Metalhead.ro, Port.ro, Metalfan.ro, Romania Libera, Bring The Noise, Radio 3 Net "Florian Pitis", Cartea de Nisip, You Mago, Let's Rock, Rockpolis Media, Radio Nord Est Iasi, Blackhawk Security, Spard Team


Evenimente recomandate

Top