Noutăți și comunicate

Changing Skins nominalizata ca 'Cel mai bun Rock Alternativ' la On Air Music Awards

9 aprilie 2013
Changing Skins nominalizata ca 'Cel mai bun Rock Alternativ' la On Air Music Awards
Changing Skins, o trupă care face o revoluție sonică în ritmuri de electro-rock" (Romania Libera)

...trupa care a crescut intr-un an cat altii-n 10!" (MTV - Alternative Nation)

Changing Skins este una dintre cele mai bune formatii din noul val al muzicii underground" (Metropotam.ro)

Changing Skins, o trupa bucuresteana proaspata care abordeaza un hard-rock sanatos si cinstit, fara multe fasoane, cu oaresce influente din epoca nouazecista americana" (http://www.hypestreet.ro)

Dupa succesul albumului de debut, intitulat "Changing Skins", lansat in toamna lui 2012 (distribuit in Romania de A&A Records) si castigarea premiului "Best Romanian Rock Newcomer" la Maximum Rock Awards, fanii formatiei au un nou motiv de bucurie: piesa "Baby" a fost nominalizata la On Air Music Awards, sectiunea "Cel mai bun Rock Alternativ"

Piesa "Baby" poate fi urmarita la urmatorul link: http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=aJz24-H1Oy8

Ma bucur foarte mult ca am fost nominalizati. Aceast lucru inseamna o recunoastere a muzicii noastre, recunoastere care nu ma asteptam sa vina atat de repede in contextul muzical actual... Este o surpriza foare placuta". (Stefan - chitara)

"Cu toate ca traim intr-o societate unde efortul si munca nu sunt mereu apreciate, sunt foarte recunoscator pentru nominaliozarea in cadrul On Air Music Awards. Este o rasplata in urma muncii trupei CHANGING SKINS pentru albumul de debut si a concertelor sustinute in cadrul promovarii acestuia. Este o onoare sa te afli langa multi artisti si profesionisti in domeniul fenomenului muzicii comerciale din Romania. Probabil ca aceasta nominalizare ne va incarca baterille pentru a putea continua pe aceleas drum cu poate mai multa responsabilitate". (Horatiu - Voce)

On Air Music Awards este un eveniment gandit pe termen lung, la initiativa Star Management, care isi propune sa evidentieze un număr cat mai mare de genuri muzicale aflate la granita mainstream-ului si sa sprijine dezvoltarea scolilor de muzica cu tradiție. Gala va premia unii dintre cei mai importanti oameni din industria muzicală din Romania, aducand pe Covorul Rosu producatori, artisti, regizori si manageri, precum si alte personalitati ale domeniului.

Prima editie On Air Music Awards, va avea loc luni, 15 aprilie 2013 in Sala Mare a Teatrului National din Bucuresti. Invitatii vor sosi pe Covorul Rosu incepand cu orele 19.00, iar Gala propriu-zisa va incepe la orele 20:30.

Un numar limitat de 100 de bilete au fost puse in vanzare, iar fondurile rezultate (dupa plata taxelor legale) vor fi utilizate pentru dotarea cu instrumente muzicale a Colegiului National de Arte "Dinu Lipatti". Biletele se gasesc in reteaua Eventim: magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Humanitas, Carturesti si online pe http://www.eventim.ro.


In perioada 09.04-13.04 publicul poate descarca gratuit primul album al formatiei la adresa de mai jos:

ftp://changingskins.ro
username: changingskins
password: mp3login
...insa acesta poate fi achizitionat si in format fizic prin comanda la adresa: sales@promusicprod.ro.


Changing Skins a fost infiintata in 2011 si este o trupa rock bucuresteana, adepta a sonoritatilor alternative ce isi propune sa transmita o energie palpabila in concerte prin intermediul membrilor sai:
- Horatiu Ghibu - voce (Briefcore, Klon, Rain District)
- Stefan Mustata - chitara, programming (Frozen Dusk)
- Adi Cotoara - bas (Lotul National De Hardcore)
- Raluca Pascaru - tobe (Loredana Groza)

Alte informatii despre Changing Skins gasiti la:
http://www.facebook.com/ChangingSkins
http://www.changingskins.ro

Sursa : Promusic Prod. & Events / Maximum Rock Magazin
http://www.maximumrock.ro 
http://www.promusicprod.ro


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top