Noutăți și comunicate

Changing Skins este invitata la a doua editie Radio Music TV

22 mai 2013
Changing Skins este invitata la a doua editie Radio Music TV
Trupa CHANGING SKINS intampina vara in stil mare cu o prestatie in cadrul celei de-a doua editii a Radio Music TV, care va avea loc pe data de 8 iunie 2013 la Arenele Romane din Bucuresti (intrare libera). 

Horatiu, Stefan, Adi si Raluca sunt invitati speciali si vor canta alaturi de Moonlight Breakfast, Niste Baieti, Quantiq, Patru Bete, Sicksound Crew si multi altii. Click AICI pentru mai multe informatii despre line-up. 

Changing Skins a dat startul sezonului cald cu o prestatie la Festivalul Montan de la Porumbacu, unde trupetii s-au bucurat de un public avid dupa rock si de frumusetea peisajului de prin imprejurimile Sibiului. 

Pentru ca soarele este din ce in ce mai fierbinte iar vremea ii imbie pe rockeri sa iasa din casa, formatia, care lucreaza de zor la un nou material discografic, va anunta in scurt timp alte evenimente speciale cu ocazia carora fanii se vor putea intalni cu trupa.

Cu ocazia acestui eveniment fanii vor putea achizitiona primul material discografic al formatiei si vor primii multe cadouri constand in postere, stickere si multe altele. Pana atunci va invitam sa vizionati cateva videoclipuri cu formatia Changing Skins:
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=x2Z-6TLNoXE
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=eamTHdbmm44
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=aJz24-H1Oy8

Contact Changing Skins:  
http://www.changingskins.ro
http://www.facebook.com/ChangingSkins 
http://www.myspace.com/changingskins  
http://www.soundcloud.com/changingskinsband  




Sursa : Promusic Prod. & Events / Maximum Rock Magazin
http://www.maximumrock.ro

http://www.promusicprod.ro


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top