Noutăți și comunicate

Celelalte Cuvinte prezinta piesa Printre oameni, in avanpremiera lansarii Dvd-ului la Hard Rock Cafe

28 noiembrie 2014
Celelalte Cuvinte prezinta piesa Printre oameni, in avanpremiera lansarii Dvd-ului la Hard Rock Cafe
Celelalte Cuvinte prezintă fanilor compoziția Printre oameni, în avanpremiera concertului de lansare a Dvd-ului live acustic Trup și Suflet, din data de 7 decembrie, de la Hard Rock Cafe.

Videoclipul piesei poate fi urmărit accesând următorul link: http://youtu.be/GZcFXvlhJ60

"Am ales să prezentăm o piesă specială și foarte dragă nouă, Printre oameni, înainte de lansarea materialului live acustic de la București, ca fanii să își facă o idee despre cum va arată Dvd-ul Trup și Suflet. Piesa a fost compusă cu ocazia turneului aniversar de 30 de ani și cântată pe scena Sălii Palatului, fiind, practic, o nouă parte a lucrării Oglinda", spune Călin Pop de la Celelalte Cuvinte.



În data de 7 decembrie, la Hard Rock Cafe, Celelalte Cuvinte lansează Dvd-ului Trup si Suflet, live acustic la Cinema Patria. Dvd-ul este primul material live lansat de trupă în întreaga carieră și conține concertul acustic intitulat "Trup și Suflet", care a avut loc la Cinema Patria. Concertul s-a desfășurat cu casa închisă, într-o atmosferă caldă și plină de emoții. Piesele trupei au fost "răstălmăcite" de cei patru muzicieni legendari în varianta acustică, fiind cântate așa cum n-au mai fost auzite niciodată.

Trupa a fost chemată la bis de două ori, după un concert ce a durat peste două ore. Călin Pop la chitară acustică, Marcel Breazu la bas, Tiberiu Pop la pian, Leontin Iovan cu un set de tobe special, împreună cu inginerul de sunet Ovidiu Roșu au vrăjit audiența în cele două ore și jumătate de recital. Tabloul a fost întregit de scenografia creată special pentru conceptul concertului acustic. Albumul conține 13 piese și va fi lansat atât ca Dvd, cât și ca Cd audio.

Atmosfera de la Hard Rock Cafe va rămâne fidelă conceptului acustic Trup și Suflet, într-un eveniment special, plin de rafinament și eleganță.

De asemenea, cu o zi înainte, trupa va sărbători 20 de ani de la lansarea albumului Armaghedon în club Fabrica, în cadrul unui concept de eveniment inedit pentru România: două concerte, în două locații diferite, în două zile consecutive, cu două teme diferite, ambele în București.

Concertul de la Fabrica va fi dedicat albumului Armaghedon, lansat în 1994 și va fi un concert "sângeros", promite trupa. Celelalte Cuvinte va cânta toate piesele de pe Armaghedon, plus hiturile hard rock care au consacrat trupa, într-un eveniment dedicat laturii mai dure a trupei. Mai mult, aniversarea aduce o reeditare a albumului Armaghedon, în format digipack.



6 decembrie - Club Fabrica - Aniversare 20 de ani de Armaghedon - bilete la 25 de lei in presale, 30 de lei la intrare 7 decembrie - Hard Rock Cafe - Lansare album Trup și Suflet Acustic Live - bilete la 40 de lei cu loc la masa (sau fara loc) și 60 de lei cu loc la masa in fata scenei Bilete pe http://www.iabilet.roși în Magazinele Muzica, Uman, Senia și Perfect Tour

Evenimente prezentate de Metalhead.ro
Recomandate de Rock Fm


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top