Noutăți și comunicate

Cei din trupa My Funeral revin cu albumul Harder Than This Life

2 Septembrie 2016
Cei din trupa My Funeral revin cu albumul Harder Than This Life

Trupa finlandeză de old-school thrash metal My Funeral revin cu Harder Than This Life. Sunetul thrash clasic se îmbină cu death metal și crossover într-un ansamblu coerent, asemănător unei combinații Suicidal Tendencies și Testament. Harder Than This Life va fi lansat prin Via Nocturna vineri, 2 septembrie 2016, chiar la timp pentru apariția trupei în cadrul Vernissa Thrash Fest.

My Funeral este:

Ilkka Sepponen
Joonas Kiviniemi
Aku Korhonen
Hannu Sivusuo


Discografie:

Violence Academy - 2015

Thrash Destruction - 2013

Carnal Obduction - 2010

Death (EP) - 2008

Grave Wide Open (Demo) - 2008

Funeral Terror (Demo) - 2006
Cei din trupa My Funeral revin cu albumul Harder Than This Life Noutăți, comunicate