Noutăți și comunicate

Cei de la Uriah Heep vor sustine un concert in Romania la Arenele Romane

12 Aprilie 2013
Cei de la Uriah Heep vor sustine un concert in Romania la Arenele Romane

Marti, 11 iunie 2013, incepand cu ora 20:00, celebrul grup britanic URIAH HEEP va concerta la Arenele Romane din Bucuresti.

Cu mult entuziasm si o forta interpretativa excelenta, artistii sunt pregatiti sa demonstreze inca o data ca rock-ul se practica indiferent de varsta, si le promit tuturor fanilor romani o atmosfera incendiara.

Timp de doua ore, fanii vor putea reasculta melodii legendare clasice, precum: "Lady in Black", "July Morning" "Gipsy" sau "Easy Livin" dar si melodii desprinse din cele mai recente aparitii discografice ce vor genera cu siguranta cele mai intense emotii.

Desi, istoricul acestui grup este unul extrem de zbuciumat, cu numeroase schimbari in randul vocalistilor, basistilor si bateristilor, muzica acestora cucereste si astazi publicul din intreaga lume chiar si dupa 40 de ani de activitate artistica.

http://www.youtube.com/watch?v=36cFWUmCk1s  

Biletele pentru concertul Uriah Heep de la Bucuresti au fost puse in vanzare la preturi variabile in fucntie de categoria de loc, dupa cum urmeaza: Cat.III - 50 lei, Cat.II - 70 lei si Cat.I - 100 lei. Acestea sunt disponibile in reteaua Vreau Bilet la Unirea Shopping Center etj.2, Magazinele EuroGsm, la sediul din str. Moise Nicoara nr.18, si online pehttp://www.vreaubilet.ro pentru comenzi de bilete cu livrare prin curier.

Photo source: Classic Rock Magazine
Cei de la Uriah Heep vor sustine un concert in Romania la Arenele Romane Noutăți, comunicate Arenele Romane


Calendar evenimente

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.