Noutăți și comunicate

Cei de la COMA vor deschide concertul HED PE

21 martie 2012
Cei de la COMA vor deschide concertul HED PE
Trupa COMA va deschide concertul formatiei (HED) P.E., formatie ce va concerta in premiera in Romania. Evenimentul, organizat de Phoenix Entertainment, va avea loc in data de 6 aprilie 2012 la Jukebox Venue.

Biletele s-au pus in vanzare prin Reteaua Eventim (magazinele Vodafone, Germanos, Orange, Domo, librariile Humanitas si Carturesti si online pe eventim.ro. Pretul unui bilet este de 45 de lei.

Cu ocazia acestui eveniment, Phoenix Entertainment organizeaza doua zile dedicate skateboarding-ului romanesc. Joi, 5 aprilie 2012, se vor desfasura calificarile Game of S.K.A.T.E. si nu vor lipsi demonstratiile de breakdance si de trial biking. Vineri, 6 aprilie 2012, va avea loc finala Game of S.K.A.T.E. si seara se va incheia cu show-urile trupelor (HED) P.E. si Coma.

Coma, una dintre cele mai apreciate formatii de rock alternativ din Romania, va deschide seara de 6 aprilie 2012. Cei prezenti la eveniment vor avea ocazia sa asculte cele mai cunoscute piese ale trupei: "Stai", "Coboara-ma in rai" si "In mine in soapta".

Concertul (HED) P.E. face parte din turneul de promovare al celui de-al optulea album al trupei, intitulat "Truth Rising" cel care a consacrat trupa ca "voce" a unei miscari sociale a tinerilor (The Truth Movement) ce se opune curentului New World Order isi propune sa dezvaluie adevarul murdar despre política si politicieni. Fanii trupei sunt acei tineri care se opun trendurilor mainstream.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top