Noutăți și comunicate

Categoria de bilete VIP pentru concertul Hugh Laurie de la Sala Palatului este aproape sold-out

15 Aprilie 2014
Categoria de bilete VIP pentru concertul Hugh Laurie de la Sala Palatului este aproape sold-out

La nici 3 saptamani de la anuntul oficial al concertului Hugh Laurie With The Copper Bottom Band de la Sala Palatului, prima categorie de bilete este aproape epuizata.

Phoenix Entertainment, cu sprijinul Euforia Tv si al Trustului Intact, are onoarea de a facilita  prima intalnire dintre Hugh Laurie si publicul roman. Carismaticul Doctor House din serialul cu acelasi nume isi va  fermeca fanii,   la Sala Palatului, cu un show inedit, intim si calduros, din care nu va lipsi umorul ironic specific, cu care ne-a obisnuit.  Actorul britanic a intrat in Cartea Recordorilor de doua ori: drept cel mai bine platit actor intr-un serial Tv, dar si pentru serialul "Dr. House", cel mai de succes serial Tv din toate timpurile.   Dupa lansarea triumfatoare a celui de-al doilea album, "Didn't it rain" si un turneu sold-out in America de Sud, Australia si Noua Zeelanda, Hugh Laurie isi extinde turneul mondial si in Europa, in aceasta vara.  Actorul, scriitorul si muzicanul impreuna cu The Copper Bottom Band va sustine un concert live, la Sala Palatului, pe 12 iulie 2014, de la ora 20:00.  Hugh Laurie With The Copper Bottom Band ""un eveniment organizat de Phoenix Entertainment si sustinut de Euforia Tv si Trustul Intact.

Biletele se gasesc in reteaua Eventim "" magazinele Vodafone, Germanos, Orange, Domo, librăriile Humanitas și Cărturești și online pe http://www.eventim.ro. In functie de categorie, pretul unui bilet este de: 310 lei "" categoria Vip, 260 de lei "" categoria I, 200 de lei categoria a Ii-a, 170 de lei categoria a Iii-a, 125 de lei categoria a Iv-a.
Categoria de bilete VIP pentru concertul Hugh Laurie de la Sala Palatului este aproape sold-out Noutăți, comunicate


Calendar evenimente

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.